به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «محمد جعفرپور» امروز یکشنبه در نشست خبری تلکام ۱۴۰۳ که سوم تا ششم دیماه با شعار «مخابرات در عصر هوش مصنوعی» برگزار خواهد شد، گفت: همانطور که میدانید شرکت مخابرات ایران در صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور نقش لوکوموتیو را دارد و اگر شرکت مخابرات به حرکت بیفتد، تمام کشور به سمت جلو به حرکت می کند.
وی افزود: لازمه هوش مصنوعی و سرویس وجود ارتباطات پایدار است و اگر در این بخش ضعف داشته باشیم امکان ارائه خدمات هوش مصنوعی و اینترنت اشیا نخواهد بود، سعی میکنیم از تمام توان و ظرفیت خود برای توسعه این بخشها استفاده کنیم.
جعفرپور افزود: توسعه فیبرنوری (ایجاد سالانه یک میلیون پوشش)، توسعه شبکه انتقال استانی تا هشت ماه آینده و ارائه سرویسهای جدید مانند ابر مخابرات ایران از مهمترین اهدافی است که شرکت مخابرات ایران آن را دنبال خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: یکی از موارد دیگر توسعه هوش مصنوعی مخابرات است که در دستور کار قرار گرفته و در سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید، در بخش دیگر افزایش کیفیت سرویس و ارتقا کیفیت خدمات ارائه شده و خدمات پس از فروش به مشتریان را در دستور کار قرار دادهایم، در نمایشگاه تلکام نمودی از این سرویسها را ارائه خواهیم کرد.
وی تاکید کرد: سعی داریم با همراهی بخشهای مختلف دخیل در صنعت تمام اهداف خود را پیش ببریم و بتوانیم تحولی در صنعت مخابرات ایجاد کنیم.
ظرفیت شبکه محدود شده است
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران یکی از معضلات حوزه ارتباطات را شبکه دسترسی دانست و گفت: اینترنت پرسرعت (ADSL) و شبکه تلفن همراه محدود است و امروز به نوعی شاهد آن هستیم که ظرفیت شبکه محدود شده است و باید به سمت فیبرنوری حرکت کنیم که نیازمند اقدامات اجرایی است.
جعفرپور ادامه داد: صنعت مخابرات به علت پایین بودن تعرفه ها فقیر شده است و اپراتورها امکان سرمایه گذاری ندارند؛ اکنون ارزان ترین اینترنت متعلق به ایران است و در مقایسه با سایر صنایع همچون پوشاک میتوان مشاهده کرد که صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات محروم واقع شده است.
وی اشاره کرد: اگر بخواهیم سرویس باکیفیت ارائه دهیم باید تعرفه ها منطقی شود، اپراتورهای ارتباطی تا یک جایی ضرر را متحمل میشوند اما از یک جایی به بعد امکان توسعه بسیار سخت و زیانده خواهد بود.
جعفرپور اظهار داشت: مخابرات توسعه فیبرنوری را در دستورکار قرار داده و علاوه بر استفاده از توان داخلی شرکت به مذاکره و انعقاد قرارداد با فعالین حوزه پرداخته است تا به سرویس مناسب دست باید و پوشش FTTH را افزایش دهد.
مدیرعامل شرکت مخابرات افزود: اکنون حدود ۴۲۰ هزار اتصال داشتهایم که ۴۰۰ هزار مورد آن متعلق به شرکت مخابرات ایران است و هدفگذاری کرده ایم که سالی یک میلیون اتصال را در حوزه FTTH داشته باشیم.
جعفرپور گفت: معتقدیم که سرویس ها نیاز به سرعت بالا دارد و اکنون بحث رقابت مطرح نیست، بحث ما این است که چگونه از ضرر خود جلوگیری کنیم، بنابراین تعرفه ها باید بهینه و منطقیسازی شود.
اتصال تعدادی از سالنهای نمایشگاه به فیبرنوری
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر تفاهم هایی که در این نمایشگاه مدنظر است، گفت: با مخابرات تهران تفاهم نامه ای مبنی بر دسترسی و تحت پوشش قرار گرفتن سالنهای نمایشگاه تلکام به فیبرنوری و اینترنت پرسرعت منعقد کردیم که سالنهای ۸ و ۹ که سالنهای اصلی هستند به اینترنت پرسرعت مجهز میشوند.
وی ادامه داد: رونماییهای جدیدی در نمایشگاه خواهیم داشت و خبرهای خوبی برای گیمرها داریم و سرویسهای خوبی که در دنیا میز جدید است را به آنها ارائه میکنیم که این سرویسها برای نخستین بار در نمایشگاه تلکام رونمایی میشود.
نظر شما