«محمد زرینی» روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یکی از چالشهای اصلی ابتدایی در روند سرشماری استان کمبود نیروهای آماری و دیر رسیدن تبلتها بود و همچنین با وجود پراکندگی روستاها و فاصله زیاد آنها از هم، سرعت فرایند سرشماری کشاورزی در استان ایلام مطلوب است.
وی افزود: برای سرشماری مأمورانی انتخاب شدهاند که با ساکنان روستاها و بهرهبرداران آشنایی کامل دارند و همین اشراف مأموران، باعث افزایش دقت و صحت اطلاعات ثبتی شده است.
زرینی با قدردانی از همکاری شوراهای شهر، دهیاران، فرمانداران و اهالی روستاها، یادآور شد: همکاری مردم و نهادهای محلی نقش به سزایی در روند مطلوب سرشماری کشاورزی در استان ایلام داشته است.
وی اضافه کرد: یکی از معضلات در سرشماری وجود بهرهبرداران غیرساکن یا غایب است که به طور میانگین حدود ۵۰ تا ۴۰ درصد بهرهبرداران مناطق روستایی را تشکیل میدهند، و مأموران سرشماری با مراجعه دوباره حضوری برای خانوارهای غایب و تماس تلفنی برای بهرهبرداران غیرساکن اطلاعات کشاورزی آنها را استخراج میکنند.
ناظر مرکز آمار ایران ادامه داد: فعالیت و عملکرد مأموران سرشماری به صورت لحظهای و آنلاین توسط کارشناسان مرکز آمار کشور رصد میشود و در صورت بروز مشکل در روند سرشماری موضوع به ناظران این مرکز که در استانهای مختلف مستقر شدهاند، اطلاع داده میشود.
به گزارش ایرنا، سرشماری کشاورزی در سراسر کشور از ۱۲ آبان ماه شروع شده و تا ۲۶ آذر ادامه دارد.
در این طرح، اطلاعات فعالیتهای کشاورزان و دامداران بخش شهری، روستایی و عشایر ثبت میشود.
بر اساس آخرین سرشماری کشاورزی در سال ۱۳۹۳ تعداد بهرهبرداران استان ایلام ۵۳ هزار نفر بوده است.
۵۳ نفر مأمور سرشماری و دارای کارت معتبر شناسایی و جلیقه مخصوص برای این سرشماری در استان ایلام ساماندهی شدهاند.
نظر شما