معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان گفت: بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار با همکاری دستگاههای اجرایی گیلان و به منظور ارائه نیازمندیها و نمایش توانمندیهای فناوران، دستاوردهای پژوهشی دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی، توسعه زیست بوم فناوری و شناسایی ظرفیتهای استان گشایش یافت.
دکتر علی باستی با بیان اینکه در این نمایشگاه بالغ بر ۳۰۰ محصول فناورانه و خلاقانه از شرکتهای فناور، دانشبنیان و مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی به نمایش گذاشته شدهاست اظهار کرد: ۱۱ کارگاه آموزشی در بیست و پنجمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار گیلان برگزار میشود.
وی اضفه کرد: ۱۸ پژوهشگر برتر، یک فناور و یک واحد فناور برتر در مراسم استانی تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری گیلان تقدیر میشوند؛ همچنین بیش از ۱۱۰ سخنرانی علمی، ۸۵ کارگاه آموزشی، پنج نشست تخصصی و هفت رویداد کارآفرینی در دانشکدهها و پژوهشکدههای دانشگاه گیلان برگزار خواهد شد.
معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری گیلان نیز گفت: طرح فناورانه صنایع بیت الکترونیک شمال «سنسور تشخیص برق دار شدن بدنه تجهیزات، سنسور صحت عملکرد ولتاژ بالا دستگاه اوزون و سنسور تشخیص خرابی راکتور اوزون»، آستان ترانس وارنا « ترانسفورماتور ۳فاز ایزوله تروئید و استابیلایز ولتاژ تروئید رلهای» و هسته فناور «موتور سیکلت الکتریکی» رونمایی شد.
دکتر کمیل بابایی اظهار کرد:طرح فناورانه پارس فراهوش آژمان «مرکز کنترل فراهوش با قابلیت AI»، شرکت توان صانع نور سنا «فیکسچر ۱۰۰ وات (جایگزین لامپ های ۲۵۰ و ۴۰۰ وات بخار جیوه و بخار سدیم) و فیکسچر ۴۰۰ وات جایگزین لامپ های ۲۵۰۰ وات، کیامهد پردازش خزر «سامانه هوشمند مدیریت فرایندهای کاری ikia»، شرکت بهسازان آب و خاک محیط کادوس «ماکت تصفیه و گندزدایی فاضلاب بهداشتی به روش لجن فعال به همراه بو زدایی» و سورن تجهیز طب سینا « نرم افزار پزشک یار سینا و طراحی و تولید پروتزها، اورتزها و ابزارهای کمک جراحی شخصی سازی شده» نیز رونمایی شد.
پژوهش لازمه توسعه یافتگی است
استاندار گیلان در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار گیلان با بیان اینکه پژوهش لازمه توسعه یافتگی است گفت: هیچ کشوری بدون پژوهش نمیتواند هزینه زندگی را کاهش دهد از اینرو پژوهش راهی برای دستیابی به توسعه است.
هادی حقشناس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هزینه کرد در حوزه پژوهش در واقع کاهش هزینههای زندگی است؛ نمی توان با تکنولوژی گذشته و منابع قدیم، زندگی جدید را کم هزینه کرد.
نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر ضرورت استفاده صنعت از دستاوردهای علمی و پژوهشی اضافه کرد: دانشگاهها و بخشهای صنعتی باید ارتباط خود را حفظ کنند؛ آن را تحکیم دهند و با هم اندیشیدر راستای کاهش هزینههای شهروندی گام بردارند.
وی با بیان اینکه باید از محصولات و تکنولوژی نو استقبال کنیم اظهار کرد: با توجه به افزایش مصرف بنزین با تولید خودرو در دنیا و همچنین ایران، به ناچار باید به سراغ خودروهای هیبریدی رفت.
استاندار گیلان در ادامه بیان کرد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار گیلان به بخش صنعت کمک میکند تا با بهرهگیری از محصولات فناورانه ضمن کاهش هزینههای تولید و افزایش بهرهوری، به تولیدات جدید دست یابند.
وی با اشاره به پیشرفتهای دنیا در دستیابی به دانش، فناوری و تکنولوژی جدید اظهار کرد: ما نیز باید به دانش، تکنولوژی و فناوریهای تازه و تولید از منشاء علم دست یابیم و راه نجات کشور این است که به سراغ تکنولوژیهای جدید برویم.
بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار تا ۲۰ آذر از ساعت ۱۰ تا ۱۶ در مرکز نوآوری دانشگاه گیلان فعال است.
۲۳ تا ۲۹ آذر هفته پژوهش نام گرفته است.
نظر شما