به گزارش گروه علمی ایرنا معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشگاه با اعلام این خبر گفت: در هفته پژوهش سال جاری ۱۱ سخنرانی و کارگاه آموزشی، ۲ عملیات میدانی در سواحل خلیج فارس و دریای عمان، ۶ برنامه بازدید دانش آموزان و دانشجویان از پژوهشگاه، ۲ رونمایی از محصول فناورانه و همچنین معرفی ۵ طرح فناورانه جدید، توسط پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی برگزار می شود.
علی مهدی نیا هفته پژوهش وبرگزاری بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار را فرصتی مغتنم برای معرفی دستاوردهای موسسات و مراکز پژوهشی بیان کرد و گفت: در هفته پژوهش سال جاری از «اطلس اقیانوس شناسی دریای خزر» و « محصول فناورانه مغزه گیر رسوبی آبهای عمیق» در غرفه پژوهشگاه و سالن ۵ غرفه وزارت عتف، به عنوان محصول فناورانه رونمایی خواهد شد.
مهدی نیا، فناوری های ثبت شده در سامانه ارزیابی فناوری های ایران (ایران تک هاب) را در پژوهشگاه در سال جاری، ۵ طرح شامل: «مغزه گیر رسوبی آبهای عمیق با سطح آمادگی فناورانه ۹»، «سامانه موج نگار جهتی امواج دریا با سطح آمادگی»، «تجهیز جداسازی گاز از رسوب و آب با سطح آمادگی ۷»، «ساخت مواد آرایشیبهداشتی دریا پایه با سطح آمادگی ۷» و «اطلس مدل هواشناسی WRF در خلیج فارس با سطح آمادگی ۷»، معرفی کرد.
بر اساس خبر رسیده از پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جودی وی همچنین «انجام عملیات میدانی پایش وضعیت سلامت آبسنگ های مرجانی خلیج فارس چابهار»، «پاکسازی سواحل مکران»، «نمونه برداری از سواحل استان هرمزگان»، «شرکت در نشست روسای دانشگاه های ساحلی» و همچنین حضور در نمایشگاه های استانی را به عنوان برنامه های پیش رو در ایستگاه های پژوهش و فناوری اقیانوس شناسی بوشهر، هرمزگان، نوشهر و چابهار عنوان کرد که در هفته پژوهش و فناوری برگزار می شود.
معاون پژوهشی و آموزشی گفت: بازدید جمعی از دانشجویان دانشگاه های هرمزگان، بوشهر و مازندران از ایستگاه های اقیانوس شناسی خلیج فارس و دریای خزر و همچنین سه گروه از دانش آموزان مناطق ۸ و ۱۲ تهران از پژوهشگاه، اعزام محققان (سفیران علمی) پژوهشگاه به مدارس برای آموزش «سواد اقیانوسی» و تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر پژوهشگاه از جمله برنامههای این پژوهشگاه در هفته پژوهش است.
علاقهمندان می توانند برای حضور در کارگاه ها و سخنرانی ها به نشانی مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، هفته پژوهش و فناوری امسال در سطح استانی از ۱۰ تا ۲۲ آذر و در سطح ملی از ۲۳ تا ۲۹ آذر با مشارکت دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز تحقیقات، پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد و نهادهای مرتبط در دیگر دستگاهها برگزار میشود.
مراسم زنگ پژوهش دانشآموزی روز شنبه (۲۴ آذر) زده خواهد شد و همزمان با آن جشنواره تجلیل از برگزیدگان پژوهش و فناوری دانشآموزی برگزار میشود. بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار نیز در محل نمایشگاه بینالمللی تهران برپاخواهد بود و همزمان با آن دوازدهمین دوره نمایشگاه ایرانساخت نیز برگزار خواهد شد.
جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشوری روز ۲۵ آذر، نشست مدیران ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه ها و پژوهشگاه ها و جشنواره تجلیل از اندیشمندان و دانشمندان جوان روز ۲۷ آذر از دیگر برنامههای این هفته است.
نظر شما