شاهین عطایی روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا، هدف از انجام این بازرسی ها را ایجاد آرامش در بازار محصولات کشاورزی، تعادل قیمتها و جلوگیری از هر گونه افزایش نامتعارف قیمت کالاهای اساسی و در نهایت حفظ امنیت روانی جامعه در تامین بموقع، مکفی و با قیمت مناسب کالاهای اساسی و ضروری مورد نیاز مردم ذکر کرد.
وی با تاکید بر ضرورت نظارت شبانه روزی و مستمر بر فعالیت اقتصادی حوزههای مختلف تولید تا مصرف و از مزرعه تا سفره مردم در سطح استان اردبیل توسط بازرسان مدیریت بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی بیان کرد: همه این موارد بازرسی در سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی کشور ثبت شده و از این تعداد، بیش از ۲۶۰ مورد تخلف اقتصادی کشف و پس از تشکیل پرونده و جهت رسیدگی قضایی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اظهار کرد: تعداد ۲۰۰ مورد از این بازرسیها در قالب گشت مشترک با اداره کل تعزیرات حکومتی استان انجام شده و با تشکیل ۵۰ مورد پرونده تخلفاتی از قبیل گرانفروشی، کمفروشی، صادر نکردن فاکتور فروش و درج نکردن قیمت کالا برخورد شده است.
وی همچنین از انجام ۵۶۷ مورد بازرسی نوبهای توسط بازرسان جهاد کشاورزی استان از واحدهای تولیدی، شرکتهای توزیعی و انبارهای محصولات کشاورزی، سردخانهها و کشتارگاهها و فعالیتهای مرتبط با تولید و تامین محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی خبر داد و اضافه کرد: در همه این موارد بازرسی، رعایت حقوق عامه و حق مشتری و قوانین مرتبط با مصرف کننده مورد رصد و پایش قرار گرفته و منجر به کشف ۴۸ مورد تخلفات چون قاچاق، احتکار، توزیع خارج از شبکه و اعلام نکردن موجودی کالا شده است.
عطایی همچنین با اشاره به انجام طرح های نظارتی ویژه ایام و مناسبتهای خاص همچون ماه مبارک رمضان، عید نوروز، عید قربان، تعطیلات تابستانی و شروع سال تحصیلی گفت: با انجام یک هزار و ۴۹۳ مورد بازرسی در اجرای این طرحها و با افزایش تعداد بازرسیها، ۱۱۹ پرونده تخلفاتی تشکیل و جهت رسیدگی قضایی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارسال شده است.
وی از رسیدگی به ۲۸۴ مورد گزارش و شکایت مردمی اعلام شده به مدیریت بازرسی سازمان جهاد کشاورزی استان در سال جاری خبر داد و افزود: در روند رسیدگی به این شکایات و گزارشها، ۴۳ مورد پرونده تخلفاتی اقتصادی تشکیل شده است.
نظر شما