به گزارش ایرنا، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینکه در قانون حمایت از جامعه معلولان بر ضرورت تحقق عدالت و برابری فرصتها تاکید شده است گفت: فراگیرسازی خدمات آموزشی، شغلی، بهداشتی و رفاهی برای جامعه توانخواهان اولویت اصلی دولت است.
به گزارش ایرنا، سالار قاسمی روز دوشنبه در آیین افتتاح طرحهای آموزشی، رفاهی آموزش و پرورش استثنایی چهارمحال و بختیاری افزود: کیفیت بخشی فعالیت و برنامههای آموزشی در دولت وفاق ملی مورد تاکید قرار گرفته است.
به گفته وی، در دولت وفاق به استفاده از ظرفیت برنامهریزان، اندیشمندان و صاحبنظران برای چندسال آینده آموزش و پرورش توجه و ویژه میشود.
وی با تاکید براینکه معلمان شالوده و رکن اصلی نظام تعلیم و تربیت هستند گفت : معلمانان شاغل در آموزش و پرورش استثنایی باید به صورت ویژه دیده شوند و سختی کار، حقوق و مزایای آنها به صورت ویژه دیده شود.
به گفته وی، حرفها و دغدغههای معلمان باید شنیده و نیروی انسانی تقویت شود.
قاسمی گفت:برای استعدادیابی و شناسایی استعداد و توانایی دانشآموزان توانخواه، باید ظرفیتهای لازم فراهم شود تا با توجه به محدودیتهای جسمانی که این افراد دارند، توجه شود.
به گفته وی، کیفیت بخشی به نظام آموزشی دانشآموزان با نیازهای خاص و اجتماعی کردن فعالیتها در آموزش و پرورش استثنایی مورد تاکید است.
وی گفت: دانش آموزان استثنایی کشور، اگرچه در ظاهر دچار نوعی معلولیت هستند اما ظرفیت بسیاری برای پیشرفت در زمینه های مختلف را دارند و باید نهایت استفاده را از این ظرفیت برد و هیچ محدودیتی برای پیشرفت و شکوفایی این دانش آموزان قرار نگیرد که این مهم تنها با همت و تلاش مسوولان تحقق خواهد یافت
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی چهارمحال و بختیاری گفت: این طرحها شامل مدرسه استثنایی ۱۵ کلاسه در گندمان بروجن، سالن ورزش هنرستان و چمن مصنوعی، خوابگاه دانشآموزی و مهمانسرا در مدارس استثنایی شهرکرد است.
عباس داوطلب در آیین افتتاح این طرحها افزود: برای تکمیل و راهاندازی این طرحها۲۵۰ میلیارد ریال از کمک خیرین و اعتبارات دولتی هزینه شده است.
به گفته وی، مدرسه استثنایی ۱۵ کلاسه حضرت نرجس گندمان که با کمک خیر احداث شده ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه شده و با بهرهبرداری از این مدرسه ۷۰ دانشآموز با نیازهای ویژه مشغول تحصیل میشوند.
وی افزود: سالن ورزشی اداره آموزش و پرورش استثنایی استان با اعتباری بیش از ۹۰ میلیارد ریال وچمن مصنوعی با اعتباری بیش از ۱۵ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید.
داوطلب اظهار داشت: برای تجهیز و راهاندازی اتاق تربیتبدنی و پارک جهتیابی و حرکت دانشآموزان نابینا و ناشنوای مدرسه استثنایی سینا در شهرکرد اعتباری بیش از ۲ میلیارد ریال هزینه شده است.
داوطلب گفت: مهمانسرای مدرسه استثنایی و خوابگاه دانشآموزی در مدارس استثنایی نشاط و فروغ شهرکرد برای دانشآموزانی که از شهرستانهای مختلف به مرکز استان مراجعه میکنند احداث شده تا بتوانند از خدمات این مراکز استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی جدید یکهزار و ۳۰۵ دانشآموز در مدارس استثنایی استان مشغول تحصیل هستند.
نظر شما