۱۹ آذر ۱۴۰۳، ۱۳:۴۴
کد خبرنگار: 2668
کد خبر: 85684533
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

پژوهش‌ها و مقالات باید منجر به حل مشکلات مردم شود

ایلام - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: تمام مباحث علمی، موضوعات تحقیقاتی و پژوهشی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی باید کاربردی بوده و برای رفع معضلات و مسائل مردم اجرا شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «هدایت حیدری زاده» روز دوشنبه در آیین گرامیداشت هفته پژوهش، اظهار کرد: نیروی انسانی و توجه به تحقیق و پژوهش پژوهشگر در راستای حل مشکلات، پیشران عرصه دیپلماسی علمی در سطح بین‌المللی است.

وی با تاکید بر اینکه پژوهش و توجه به تحقیق و توسعه باید در سطح مراکز علمی افزایش یابد، افزود: با انجام پژوهش‌ها باید بتوانیم به نیازهای آینده مردم پاسخ دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه حوزه آموزش و پژوهش، ستون فقرات دانشگاه است، تصریح کرد: توسعه علمی، صنعتی و فرهنگی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود.

حیدری‌زاده ادامه داد: توسعه علمی، صنعتی و فرهنگی هر کشور بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقیت چندانی همراه نخواهد بود، در واقع پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه پایدار در هرکشور به شمار می‌آید و اگر به پژوهش توجه نشود، دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دنیای امروز دنیای فناوری و پیشرفت است، گفت: امروز کشوری موفق است که در حوزه پژوهش سرمایه‌گذاری کند و سرمایه‌گذاری در این حوزه به طور قطع برای جامعه موثر و سازنده خواهد بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام ابراز کرد: در تلاش هستیم با افزایش حمایت‌های خود از پژوهشگران استان راه را برای رفع مشکلات در جامعه هموار کنیم.

حیدری زاده تصریح کرد: بر اساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی، با نگاه مثبت دولت و وزارت بهداشت و هچنین سند چشم‌انداز برنامه هفتم توسعه، سرانه سلامت در جامعه افزایش یافته که امر زمینه‌ساز امیدآفرینی در جامعه است.

پژوهش‌ها و مقالات باید منجر به حل مشکلات مردم شود

وی با قدردانی از پیگیری‌های نمایندگان مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی برای تصویب یک درصد ارزش افزوده در اجرای قانون جوانی جمعیت، ابراز کرد: امید است با تداوم پیگیری‌ها و پیوست مالی در این زمینه شاهد اتفاقات خوبی در حوزه جوانی جمعیت در استان باشیم.

مسؤل دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی ایلام نیز در این آیین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و هفته پژوهش و روز دانشجو گفت: تحقیق و پژوهش در اسلام و میان مسلمانان، از زمان پیامبر(ص) و ظهور اسلام و نزول قرآن رواج یافت، شکی نیست که دین مبین اسلام، به دینی که پذیرش آن بر اساس تحقیق و تفکر بوده در میان ادیان مشهور است.

حجت الاسلام «محمد باقر هاشمی» افزود: با توجه به تفاسیر و آیات قرآن کریم و روایات از ائمه اطهار(ع)، اهمیت پژوهش بر هیچکس پوشیده نیست و اگر پژوهش نبود هیچ اتفاق مهمی در جامعه رخ نمی‌داد.

مسؤل دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم‌پزشکی ایلام با اشاره به اینکه، پژوهش روندی هوشمندانه و خلاقانه در جهت بازنگری و بازگویی ایده‌های خلاق و نو است، ادامه داد: تولید دانش و علم و ابطال امور غیر قابل قبول در حوزه علم ازاهداف پژوهش در سطح کلی است.

حجت الاسلام هاشمی تاکید کرد: اگر این اهداف تحقق یابد جوامع در مسیر کمال و پیشرفت به خوبی حرکت خواهند کرد.

سرپرست معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام نیز با گرامیداشت هفته پژوهش گفت: پژوهش کوششی برای یافتن بهترین راهکارهای ممکن برای حل مشکلات موجود در عرصه‌های زندگی و راهی برای گسترش مرزهای دانش و گشودن افق‌های تازه برای آیندگان است.

پژوهش‌ها و مقالات باید منجر به حل مشکلات مردم شود

دکتر «ناصر عباسی» تصریح کرد: توسعه و گسترش کتاب و کتابخانه‌های دانشگاه، ساماندهی و پیگیری معاونت تحقیقاتی، پرداخت کامل مطالبات طرح‌های تحقیقاتی، پایش پایانامه‌ها، ساماندهی کمیته اخلاق و پژوهش، ساماندهی و تدوین برنامه استراتژیک معاونت تحقیقاتی و عملیاتی برای اولین بار و نظام‌مند کردن نشریات دانشگاهی از جمله اقدامت موثر این واحد در سال‌های اخیر بوده است.

سرپرست معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: امیدواریم با توجه به پتانسیل اعضا هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بتوانیم با همدلی و هم افزایی جایگاه علمی این عزیزان را در رده‌بندی ملی و بین‌المللی ارتقا دهیم.

در پایان این مراسم از تعداد ۳٠ نفر از پژوهشگران(شامل ۱۴ نفر عضو هیأت علمی (پژوهشگران برتر دانشگاه، دانشکده های تحقیقاتی، مقاله، طرح تحقیقاتی و اختراع) چهار نفر از دانشجویان پژوهشگر در تمامی مقاطع تحصیلی، ۲ نفر عضو هیأت علمی در حوزه چاپ مقاله در مجلات بین‌المللی، یک نفر کارمند پژوهشگر برتر، ۲ نفر عضو هیأت علمی، جزو لیست یک درصد دانشمندان برتر دنیا در سال ۲٠۲۴ و هفت نفر عضور هیات علمی جزو لیست ۲درصد دانشمندان برتر دنیا با اهدای لوح تجلیل شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha