به گزارش ایرنا، عادل شهرزاد شامگاه دوشنبه در نشست با دانشجویان دوره دکتری ارتش جمهوری اسلامی ایران، با تاکید بر لزوم توزیع عادلانه منابع و امکانات در سطح استان، اظهار کرد: در هرمزگان و دیگر استانها برای اجرای طرحهای توسعهای به اسناد آمایش سرزمینی توجه نشده و همین امر موجب نامتوازن بودن دسترسیها به مضامین توسع شده است.
شهرزاد با اشاره به اینکه توسعه بین شرق و غرب هرمزگان متوازن نیست، عنوان کرد: توسعه بهداشت و درمان در شرق هرمزگان با محوریت میناب در حال انجام است و از سال ۱۴۰۰ تاکنون افزونبر ۴۰۸ کلاس درس در حوزه شرق استان هرمزگان ساخته شده تا بتوانیم توازن توسعه را در دوسوی استان برقرار کنیم.
معاون استاندار هرمزگان تصریح کرد: هرمزگان به لحاظ درآمدی پنجمین استان در کشور است اما از لحاظ تخصیص اعتبارات نیز در رتبه هشتم قرار دارد؛ ضمن اینکه بخشی از بودجه استان مانند حوزه بنادر بهصورت درآمد هزینهای تامین میشود و ظرفیت مسئولیتهای اجتماعی نیز وجود دارد.
شهرزاد با بیان اینکه هرمزگان در سال ۱۴۰۰ بدترین وضعیت را در نرخ فلاکت داشت، گفت: این شاخص در استان هرمزگان رشد ۱۹ پلهای داشته و متوسط نرخ بیکاری استان نیز ۸.۷ درصد است؛ ضمن اینکه در سال گذشته رتبه نخست رشد اقتصادی کشور به هرمزگان اختصاص پیدا کرد.
وی ادامه داد: در بحث امنیت سرمایهگذاری نیز استان هرمزگان از رتبه بیستم در سال ۱۴۰۰ به رتبه نخست کشور رسیده و چهار فصل پیاپی این رتبه را حفظ کرده است.
شهرزاد همچنین برنامههای استان در راستای توسعه دریامحور را برای دانشجویان و اساتید تشریح کرد و به سوالات آنان پاسخ داد.
نظر شما