وزیر خارجه کلمبیا: استفاده از گرسنگی به عنوان ابزار جنگی در قرن ۲۱ باور کردنی نیست

تهران- ایرنا- وزیر خارجه کلمبیا با بیان اینکه این باور کردنی نیست که در قرن ۲۱ از گرسنگی به عنوان ابزار جنگی علیه مردم غزه استفاده می‌شود، گفت: باید بپذیریم که آنچه در غزه رخ می‌دهد یک نسل کشی است و ما باید آمار و ارقام این جنگ را یادآوری کنیم.

به گزارش بامداد سه‌شنبه ایرنا، لوئیس گیلبرتو موریلو در گفت وگویی افزود: بیش از ۴۵ هزار نفر که شامل کودکان هم می شود در جنگ غزه کشته و ترور شدند و همه اینها در قرن ۲۱ رخ داده است.

وی گفت: باید به صراحت بگوئیم که هم اکنون در غزه نسل کشی در حال رخ دادن است و بیش از یکصد هزار نفر زخمی شده‌اند.

وزیر خارجه کلمبیا تاکید کرد: در این جنگ حتی خبرنگارانی که جز اطلاع رسانی نقش دیگری در این درگیری نداشتند و امداد گران هم کشته شده‌اند.

گیلبرتو موریلو تصریح کرد: ما هم اکنون شاهد این هستیم که چطور از گرسنگی به عنوان ابزار جنگ استفاده می‌شود و ما می‌بینیم که عده‌ای به شکل ریاکارانه برای مبارزه با گرسنگی ورود کرده‌اند.

وزیر خارجه کلمبیا تاکید کرد: با اینکه گرسنگی پیش چشم همه مردم در غزه مانند ابزار جنگی مورد سوء استفاده قرار می‌گیرد ما نمی‌توانیم اجازه دهیم چنین چیزی در قرن ۲۱ اتفاق بیفتد؛ این حرف کلمبیا است.

وی افزود: ۷۴ درصد از آنهایی که ترور شده‌اند زنان و کودکان هستند و این واقعیت است، این واقعیت نظم بین المللی مبنی بر قوانین را به چالش کشیده است و ما در کلمبیا روی این مساله متمرکز هستیم.

گیلبرتو موریلو گفت: این چالش می‌تواند در آینده برای ما هم اتفاق بیفتد، وقتی نظام بین المللی قادر نیست تصمیمات خود را اجرایی کند و وقتی فقط یک کشور نظم بین الملل را به چالش می‌کشد این موضوع می‌تواند برای ما هم یک چالش باشد، چرا؟ زیرا کشورهای ثالثی هستند که از این نسل کشی حمایت می‌کنند اما ما نمی‌توانیم اجازه دهیم چنین چیزی در قرن ۲۱ اتفاق بیفتد.

وزیر خارجه کلمبیا در ادامه با طرح این پرسش که «اما وقتی کشوری آن طور که باید رفتار کند، نمی‌کند دیگران باید چطور واکنش نشان دهند و از حق انسان‌ها دفاع کنند؟»، افزود: ما در این رابطه اولا شرایط را همانطور که است بیان می‌کنیم،‌ به این معنی که آنچه اکنون در حال رخ دادن است یک نسل کشی است! و دیگر اینکه اقداماتی را که می‌توانیم انجام می‌دهیم، درست است که ما قدرت، پول، تسلیحات نظامی و امکان سیاسی ایجاد ائتلاف مانند کشورهای پیشرفته را نداریم اما حداقل می‌توانیم روابط خود را با کسانی که رفتار مناسبی در قرن ۲۱ ندارند، قطع کنیم.

به گزارش ایرنا، با گذشت افزون بر یک سال از جنگ علیه نوار غزه، درگیری‌های شدید میان نظامیان رژیم اشغالگر و مبارزان مقاومت در مناطق مختلف این باریکه همچنان در جریان است.

این جنگ که رژیم صهیونیستی آن را با ۲ هدف اعلام شده نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست در هفتم اکتبر ۲۲۰۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به راه انداخت، تاکنون به اهداف خود نرسیده است.

کارشناسان معتقدند با توجه به ادامه مقاومت رزمندگان مقاومت فلسطین در نوار غزه و تلفات نظامیان اسرائیلی، وعده‌های بنیامین نتانیاهو طی بیش از یک سال گذشته درباره کسب پیروزی در جنگ و نابودی حماس، بی نتیجه و عوام فریبانه بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha