طرح زمستانه دستگاه‌های خدمات‌رسان در جاده‌های گلستان آغاز شد
عکس آرشیوی است

گرگان- ایرنا- طرح زمستانه دستگاه‌های خدمات‌رسان گلستان برای برقراری ایمنی و خدمت‌رسانی به مردم در جاده‌های کوهستانی و برف‌گیر استان همزمان با سراسر کشور امروز سه‌شنبه ۲۰ آذر آغاز شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا در این طرح با محوریت نیروی انتظامی، هلال احمر، راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، اورژانس پیش بیمارستانی، آتش‌نشانی و خدمات ایمنی در کنار پلیس راه و پلیس راهنمایی و رانندگی به همراه خودروهای یدک‌کش بخش خصوصی حضور دارند.

گلستان پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه‌ اصلی و فرعی (شهری و روستایی) دارد که هزار و ۶۰۰ کیلومتر آن کوهستانی و ۷۰۰ کیلومتر آن برف‌گیر است.

رییس پلیس راه‌های گلستان گفت: اجرای طرح زمستانه تا ۲۰ اسفند سال جاری در هزار و ۸۰۰ کیلومتر از راه‌های اصلی استان ادامه دارد.

سرهنگ محمود شهرکی اظهار کرد: ۲۳۶ نفر در قالب ۸۷ تیم در ۱۰ پاسگاه پلیس راه استان با ۵۲ خودرو آماده ارائه خدمات طرح زمستانه هستند.

رییس پلیس راه‌های گلستان گفت: در مدت زمان اجرای این طرح، سه جاده گرگان - شاهرود - گرگان از مسیر توسکستان و آزادشهر - شاهرود - آزادشهر از مسیر خوش‌ییلاق در کنار مسیر ارتباطی استان‌های گلستان و خراسان شمالی از طریق پارک ملی گلستان بیشتر از همه مورد توجه قرار خواهد گرفت.

شهرکی خاطرنشان کرد: آسان‌سازی آمد و شد، ایمنی وسائل نقلیه در همه معابر برون شهری در زمان تغییرات جوی و بارش‌ها و همچنین مدیریت بر حوادث احتمالی ترافیکی، با همکاری و هماهنگی سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوطه از اهداف اصلی اجرای این طرح است.

وی اضافه کرد: این طرح برای افزایش حضور گسترده، مقتدرانه و موثر پلیس راه به صورت محسوس و نامحسوس در جاده‌ها به ویژه مناطق کوهستانی و برف‌گیر، تسهیل در آمد و شد وسایل نقلیه و روان‌سازی ترافیک و جلوگیری از بسته‌شدن راه‌ها، رسیدگی سریع به حوادث غیرمترقبه احتمالی، امدادرسانی سریع و به موقع به مسافران و در راه‌ماندگان و اطلاع‌رسانی سریع در مورد راه‌هایی که آمد و شد در آنها، خطر جانی به همراه خواهد دارد، به اجرا در می‌آید.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان هم گفت: ۳۵ گروه راهداری با ۲۰۴ عامل برف‌روب و ۱۶۰ دستگاه انواع وسایل و ادوات و تجهیزات راهداری در ۲۷ راهدارخانه استان مستقر خواهند بود.

عادل مصدقی اظهار کرد: در این طرح ۱۶۰ دستگاه خودرو راهداری بکارگیری شده و هشت هزار تُن شن، ماسه و نمک در راهدارخانه‌ها ذخیره شده است.

وی اضافه کرد: مرکز مدیریت کنترل راه‌های این اداره کل با شماره ۱۴۱ آماده دریافت گزارش‌ها و پیام‌ها و اطلاع‌رسانی در خصوص آخرین وضعیت راه‌های استان و کنترل ترافیکی است.

محمدجواد مقسمی رییس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی گلستان هم گفت: در این بخش ۶۵ پایگاه شهری و جاده‌ای (۴۰ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه هوایی)، ۷۳ دستگاه آمبولانس، ۶ تویوتا کمک‌دار، ۲ اتوبوس آمبولانس، یک مرکز فرماندهی و هدایت با ۷۹ نیرو به صورت روزانه در این طرح مشارکت دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان هم از آمادگی کامل نیروهای عملیاتی، تجهیزات و امکانات این استان برای اجرای این طرح در استان خبر داد و گفت: ۱۶ پایگاه ثابت، سه پست موقت، ۱۳ کشیک اضطراری و یک تیم واکنش سریع در این طرح حضور دارند.

قاسم غریب‌آبادی افزود: ۲۲ دستگاه آمبولانس، ۹ دستگاه آمبولانس تویوتا کمک‌دار نجات، ۱۱ ست نجات روزانه، ۲۶ دستگاه خودرو کمک‌دار تک و ۲کابین، یک دستگاه خودروی کمک‌دار سنگین، چهار دستگاه موتورلانس، ۱۰ دستگاه موتور تیلر، یک فروند بالگرد و ۲ قلاده سگ زنده‌یاب، نیز در این طرح بکارگیری می‌شوند.

وی یادآور شد: یک تیم آنست (مرکز نگهداری سگ‌های تجسس)، مرکز کنترل و هماهنگی عملیات با سرشماره ۱۱۲، یک تیم امداد هوایی، ۱۰۷ نیروی انسانی روزانه، نیز در قالب طرح زمستانه مشارکت می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha