حسین امامی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: علاوه بر این تعداد، ۱۷ هزار و ۴۸۵ فقره انشعاب جدید نیز از ابتدای سال جاری تا کنون در شهرها و روستاهای خراسان رضوی نصب شده است.
وی اضافه کرد: با نصب این تعداد انشعاب، ۱۲ هزار و ۲۹۹ مشترک جدید به تعداد مشترکان آب و پنج هزار و ۱۸۶ مشترک هم به بخش فاضلاب خراسان رضوی افزوده شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: همچنین از ابتدای امسال تا کنون ۱۷۴ هزار و ۱۱۶ مترمکعب آب در استان به فروش رفته که بیشترین رقم با ۵۶ هزار مترمکعب مربوط به شهر قوچان و کمترین متعلق به شهرهای فیض آباد و کوهسرخ است.
امامی افزود: ۱۲ هزار و ۶۱۱ فقره شمارشگر آب نیز امسال در خراسان رضوی تعویض شد و ۲۵۸ کیلومترخط انتقال و شبکه توزیع اجرا ، توسعه و یا نوسازی شد.
وی اضافه کرد: شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی به یک میلیون و ۳۶۱ هزار و ۴۶۰ مشترک آب و ۲۵۳ هزار و ۷۲۱ مشترک فاضلاب در شهرها و روستاهای استان به جز مشهد خدمترسانی می کند.
به گزارش ایرنا، منابع تامین آب ۹۱ شهر و ۲ هزار و ۲۷۰ روستا در خراسان رضوی به جز شهرستان مشهد، هزار و ۳۵۰ حلقه چاه، ۲۱۱ چشمه و ۸۱ دهنه قنات است.
سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شهرها و روستاهای خراسان رضوی به جز مشهد زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی هستند.
٩٨ درصد پهنه شهرستان مشهد در وضعیت "خشکسالی شدید" و ۶٠ درصد از این مساحت در وضعیت "خشکسالی بسیار شدید" است.
هم اکنون از مجموع ۳۷ دشت خراسان رضوی، نیمی در شرایط ممنوعه بحرانی قرار دارد و وجود چاه های غیرمجاز و برداشت بیرویه از منابع آب های زیرزمینی مهمترین علت بحرانی شدن وضعیت دشتهای استان عنوان شده است.
نظر شما