۲۱ آذر ۱۴۰۳، ۹:۲۰
کد خبرنگار: 898
کد خبر: 85686500
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

رمزکارت بانکی را فریاد نزنید/ کلاهبرداران درکمین اند

کرج - ایرنا - رییس پلیس فتا البرز با اشاره به افزایش کلاهبرداری از طریق کپی کارت بانکی (اسکیمر) از کاربران خواست رمز کارت بانکی را خودشان وارد کنند.

«اسکیمر نوعی سخت افزار الکترونیکی است که از آن برای کپی کردن اطلاعات کارت‌های بانکی توسط کلاهبرداران مورد استفاده قرار می گیرد.»
سرهنگ "رسول جلیلیان" روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کاربران برای اینچنین سرقت هایی مهمترین نقش را ایفا می‌کنند که با رعایت نکات امنیتی ساده می توان، مانع از برداشت غیر مجاز مجرمان سایبری شد.

وی اضافه کرد: یکی از شایع ترین کلاهبرداری های مجازی توسط مجرمان سایبری کپی اطلاعات عابر بانک ها « اسکیمر» است که کاربران هنگام خرید عملیات رمز کارت بانکی را خودشان انجام دهند.

جلیلیان بیان کرد: کاربران به طور حتم نسبت به تغییر دوره ای رمز بانکی خود برای پیشگیری از هرگونه سوء استفاده و کلاهبرداری اقدام کنند.

رمزکارت بانکی را فریاد نزنید/ کلاهبرداران درکمین اند

رییس پلیس فتا البرز بیان کرد: عدم آگاهی از نحوه صحیح استفاده از کارتخوان های الکترونیکی سبب شده تا افشای رمز کارت بانک به سادگی در مکان های عمومی صورت گیرد و همین امر سبب شده تا تهدیدهایی مانند کپی کردن کارت بانکی صورت گیرد.

وی گفت: کاربران هنگام پرداخت و خرید، خودشان نسبت به کشیدن کارت عابربانک در دستگاه کارت خوان اقدام کنند و از افشای رمز آن در جمع دیگران خودداری نمایند.

وی همچنین از مردم خواست برای خرید از فروشگاه‌های معتبر استفاده کرده و از تحویل کارت بانک به فروشندگان سیار و کیوسک های میان راهی بپرهیزند.

جلیلیان یادآورشد: عمده جرائم شایع در برداشت های غیرمجاز کپی برداری از کارت عابر بانک است که به طور معمول کلاهبرداران برداشت غیر مجاز را از یک تراشه الکترونیکی و شبیه دستگاه پوز انجام می دهند و چنانچه کاربر رمز را در اختیار آن ها قرار ندهد، با کپی برداری هیچ اقدامی نمی توانند انجام دهند.

رمزکارت بانکی را فریاد نزنید/ کلاهبرداران درکمین اند

رییس پلیس فتا البرز خاطرنشان کرد: مشتریان پس از انجام تراکنش های مالی، رسید خود را دریافت و آن را بررسی و چنانچه انجام تراکنش مالی ناموفق بود، رسید مربوطه را نزد خود نگه دارند تا از بازگشت پول به حساب بانکی خود مطمئن شوند.

وی تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از این‌گونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha