افزایش ۳۵ درصدی عملیات اورژانس برای بیماران تنفسی/ پرخاشگری از عوارض آلودگی هوا

تهران- ایرنا- سخنگوی سازمان اورژانس کشور با اشاره به افزایش تماس تلفنی به بخش اورژانس بر اثر آلودگی هوا گفت: در روزهای آلودگی هوا میزان عملیات اورژانس برای بیماران تنفسی به طور میانگین در کشور بیش از ۳۵ درصد افزایش یافته است.

بابک یکتاپرست روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با اشاره به آمار مقایسه ای بین ۱۱ شهریور تا ۱۶ شهریورماه سال جاری که روزهای پاک آب و هوا بوده و همین روزها در آذر امسال که آلودگی هوا در ۱۰ شهر افزایش داشته است، افزود: در این آمار، عملیات اورژانس بیماران تنفسی به طور میانگین بیش از ۳۵ درصد افزایش یافته است.

وی گفت: به طور مشخص آلودگی هوا در تهران بیش از ۷۲ درصد و در شهرهای صنعتی مانند اراک بیش از ۱۶۷ درصد عملیات اورژانس کشور برای بیماران تنفسی را افزایش داده است.

افزایش ۳۵ درصدی عملیات اورژانس برای بیماران تنفسی/ پرخاشگری از عوارض آلودگی هوا


علائم و نشانه های آلودگی هوا

سخنگوی سازمان اورژانس کشور این افزایش تماس های مردم با اورژانس را نشانه خطرناکی دانست و گفت: مردم در تماس با اورژانس از مشکلات تنفسی، درد در قفسه سینه و مجاری تنفسی و سرفه های خشک شکایت دارند. همچنین سوزش چشم، بی حالی سرگیجه و خستگی از جمله دیگر نشانه های آلودگی هوا در افراد است.

یکتاپرست با تاکید بر این که این نشانه ها و علائم آلودگی هوا است، ادامه داد: سرطان های دستگاه تنفسی از دیگر عواقب آلودگی هوا است که در سال های طولانی تر بروز می کند؛ از این رو مردم باید به صورت جدی هشدارهای مربوط به آلودگی هوا را جدی بگیرند و از حضور در سطح شهرها خودداری کنند.

کاهش سطح اکسیژن در خون که در نتیجه وجود آلودگی هوا در شهرها است؛ سبب بروز علائمی مانند پرخاشگری، بی حوصلگی و خستگی می‌شود

پرخاشگری از عوارض آلودگی هوا

وی در ادامه از دیگر نشانه های آلودگی هوا بر روی مردم که کمتر به آن توجه می شود را پرخاشگری دانست و گفت: کاهش سطح اکسیژن در خون که در نتیجه وجود آلودگی هوا در شهرها است؛ سبب بروز علائمی مانند پرخاشگری، بی حوصلگی و خستگی می شود؛ از این رو شهروندان این روزها سعی کنند این شرایط را درک و خود را کنترل کنند.

یکتاپرست نوشیدن مایعات بخصوص آب را یکی از توصیه ها برای کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا اعلام کرد و افزود: در سطوح سیستم تنفسی مخاطی وجود دارد که با کاهش آب بدن عملکردش پایین می آید از این رو مردم باید با مصرف مایعات بیشتر در این روزها سعی کنند لایه مخاطی را افزایش دهند تا آن بتواند به دفع گازهای سمی کمک کند.

وی همچنین مصرف میوه و سبزیجات که حاوی آنتی اکسیدان هستند و خوردن غذاهای دریایی را از توصیه ها این روزها عنوان کرد و افزود: طب سنتی نیز بخور اکالیپتوس و نعناع را پیشنهاد کرده؛ همچنین مردم می توانند با دو لیوان آب و دو قاشق سرکه سیب نیز بخور دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha