بهره‌برداری از عملیات رفع نقص نقطه حادثه‌خیز در محور سمنان - مازندران

سمنان - ایرنا - عملیات رفع نقص نقطه حادثه‌خیز جاده سمنان - فیروزکوه در محدوده سه‌راهی کوهدشت شهرستان سرخه با حضور محمدجواد کولیوند استاندار سمنان و جمعی از مسوولان این استان به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سه راهی سرخه - مومن‌آباد- افتر معروف به سه‌راهی کوهدشت در شهرستان سرخه، مسیر ارتباطی بین سمنان با ۲ استان مازندران و تهران است که در مدتی کوتاه طرح ایمن‌سازی برای رفع نقص این نقطه حادثه‌خیز انجام شد و امروز بیست و یکم آذر ۱۴۰۳ با حضور استاندار سمنان به بهره‌برداری رسید.

بهره‌برداری از عملیات رفع نقص نقطه حادثه‌خیز در محور سمنان - مازندران

استاندار سمنان در آیین بهره‌برداری از طرح ایمنی‌سازی محدوده سه‌راهی کوهدشت شهرستان سرخه از سرعت اجرای طرح قدردانی کرد و افزود: اجرایی شدن این طرح در مدت یک ماه نشان‌دهنده توانمندی نیروهای راهداری در اجرای طرح‌های عمرانی است.

کولیوند ادامه داد: سرعت و دقت لازم در اجرای طرح ایمن‌سازی سه‌راهی کوهدشت، تحقق شعار «ما می‌توانیم» محسوب می‌شود.

وی گفت: تصویب طرح‌های پیشنهادی و تخصیص اعتبار مورد نیاز برای تکمیل آن، رویکرد اصلی استانداری سمنان برای پیشبرد اهداف توسعه است.

هزینه‌کرد ۲۰۰ میلیارد ریالی برای ایمن‌سازی سه‌راهی کوهدشت سرخه

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سمنان در این آیین گفت: طرح سامان‌دهی، ایمن‌سازی و بهسازی سه راهی سرخه - مومن‌آباد - افتر معروف به سه‌راهی کوهدشت در مدت یک ماه بهره‌برداری شد.

احسان منصورکیایی از این نقطه به عنوان یکی از نقاط پرحادثه نام برد و افزود: این طرح با استفاده از امکانات امانی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سمنان و با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال اجرایی شد.

منصورکیایی از انجام ۲ و نیم کیلومتر عملیات زیرسازی در طرح ایمن‌سازی سه‌راهی کوهدشت سرخه خبر داد و بیان کرد: برای آماده‌سازی این طرح بیش از ۲ هزار تن آسفالت گرم به کار رفت.

وی از نصب ۵۰۰ عدد نیوجرسی در جریان عملیات اجرایی ایمن‌سازی سه راهی کوهدشت خبر داد و اظهار کرد: ۲ دستگاه چراغ چشمک‌زن در این سه‌راهی مهم در مسیر پرتردد سمنان - تهران نصب شد.

منصورکیایی گفت: عملیات نصب ۲۰۰ مترمربع علایم پیش‌اطلاعاتی و نصب بیش از ۱۰۰ عدد انواع تابلو و علایم و به‌کارگیری ۳۰۰ چشم‌گربه‌ای به همراه سرعت‌کاه و تجهیزات ایمنی در طرح ایمن‌سازی سه‌راهی کوهدشت سرخه مورد استفاده قرار گرفت.

نقش ملی محورهای ارتباطی سمنان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سمنان با بیان اینکه اصلاح و حذف نقاط پرحادثه نقش بسزایی در ارتقای ایمنی و کاهش تصادفات و خسارت‌های جانی و مالی نقش مهمی دارد، اظهار کرد: محورهای مواصلاتی استان از پرترددترین محورها در کشور محسوب می‌شوند و بر این اساس، اصلاح و رفع خطر و ایمن سازی این نقاط مستعد حادثه به کاهش چشمگیر تصادفات جاده‌ای در کشور و استان کمک خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، بیش از ۶۰۰ کیلومتر از مسیر بیش از ۹۰۰ کیلومتری محور تهران - مشهد از استان سمنان عبور می‌کند که به دلیل تردد سالانه بیش از ۱۵ میلیون نفر از جاده‌های این استان یکی از محورهای پرترافیک کشور به شمار می‌رود.

کم‌توجهی در رعایت نکات ایمنی حین رانندگی و در مسیر عبور از سمنان برای رسیدن به مشهد یا تهران حوادث تلخی رخ می‌دهد.

گستره جاده‌های استان سمنان به اندازه جاده‌های ۶ استان کشور است، این استان با ۹۷ هزار و ۴۹۱ کیلومتر مربع به لحاظ وسعت رتبه ششم کشوری را دارد و در هر ۶۰ دقیقه حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ وسیله نقلیه از محورهای ارتباطی استان عبور می کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha