به گزارش خبر ایرنا، علی فولیان روز چهارشنبه در نشست پیگیری مشارکت مراجع مسوول با نهادهای مردمی همکار در میانجیگری و صلح و سازش قوه قضائیه اظهار کرد: اگر هر فردی برای خودش یک صلحیار باشد و در هر خانهای یک مصلح وجود داشته باشد، بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد.
وی به ضرورت تشکیل گروههای سازش محلهای تاکید کرد و یادآور شد: صلح یاران باید در تمام محلات و اتحادیه های صنفی حضور داشته باشند تا از بروز اختلافات در محیط کسب و کار جلوگیری کنند.
فولیان تصریح کرد:سایر دستگاهها به تنهایی نمیتوانند امنیت، نظم و عدالت را برقرار کنند، حتما باید مردم کمک و مشارکت لازم را داشته باشند، به همین منظور بنای دستگاه قضایی در دوران تحول و تعالی، استفاده از مشارکت مردم برای اجرای عدالت است.
این مسوول ادامه داد: یکی از سیاستهای تحول آفرین در سند تحول و تعالی، ارتقا مدیریت مشارکت جو و مردم محور و توسعه روشهای مشارکتی و غیر قضایی در حل و فصل دعاوی است، بنابراین در راهبرد جدید عدلیه، سازمانهای مردم نهاد، صلح یاران و داوران، میانجیگران، مطالبه گران و کنشگران اجتماعی همکاران ما در اجرای عدالت هستند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین خاطرنشان کرد: در سند تحول و تعالی دستگاه قضایی که به سند خدمت به مردم یا سند تعامل با مردم و سایر قوا نام دارد، تاکید شده که قوه قضائیه باید به سمت اجتماعی شدن حرکت کند و تمام برنامه ریزی ها به ویژه در حوزه پیشگیری از وقوع جرم، اجتماعی محور باشد.
در ادامه این نشست، حجت الاسلام محمد حیدری، رییس مرکز توسعه حل اختلاف استان قزوین نیز اظهار کرد: متوسط رسیدگی به پرونده های شورای حل اختلاف استان قزوین ۲۸ روز و در مرکز استان ۲۰ روز است.
وی اضافه کرد: در حال حاضر ۴۰ نفر در استان به عنوان داور و میانجی گر با دریافت پروانه در حال خدمت رسانی به مردم هستند.
نظر شما