به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر حسین شباهنگ روز چهارشنبه در حاشیه کنگره «هوش مصنوعی در جراحی» در جمع خبرنگاران افزود: جامعه جراحان ایران شاخه خراسان هر ساله در فصل پاییز کنگره «هوش مصنوعی در جراحی» را برگزار میکند و در کنار آن برنامههای فصلی را هم دارد.
وی ادامه داد: این کنگره از سال ۱۳۹۱ آغاز شده و به جز ۲ سال کرونا در تمامی این سالها برگزار شده و در این دوره نیز با موضوع تاثیرات هوش مصنوعی در جراحی برگزار شده است.
دبیر علمی کنگره جراحی خراسان بیان کرد: هوش مصنوعی در تمامی عرصهها از جمله حوزه جراحی در حال پیشرفت بوده و تاثیرگذاری آن در حوزه سلامت و در موضوعات و تخصصهایی همچون انفورماتیک، بیهوشی، سرطان و انواع جراحیها ثابت شده است.
وی افزود: در موضوع هوش مصنوعی به مقوله پیشگیری هم توجه شده و نگاهها تنها در حوزه تشخیص و درمان نبوده، چرا که معتقدیم پیشگیری بهتر از درمان است و هرچه قدر که در این زمینه هزینه شود از تحمیل چند برابری در حوزههای دارو و درمان جلوگیری میشود.
برگزاری ۱۰ میزگرد تخصصی
رییس کنگره هوش مصنوعی در جراحی نیز در این مراسم گفت: این کنگره علمی به مدت سه روز و با حضور ۳۰۰ نفر از پزشکان جراح در رشتههای مختلف و برگزاری ۱۰ میزگرد تخصصی و ارائه ۷۰ سخنرانی علمی و سه سخنرانی تخصصی در حال برگزاری است.
دکتر حمید اعتمادرضایی افزود: جراحی به کمک هوش مصنوعی، جراحی رباتیک، پزشکی بیمار محور و هوش مصنوعی، جایگاه هوش مصنوعی در ارتقاء آموزش به جراحان و دستیاران رشتههای پزشکی و استخراج اطلاعات بسیار وسیع و نقش هوش مصنوعی در مدیریت فرآیندهای پیرامون جراحی از جمله عناوین این میزگردها است.
وی ادامه داد: این کنگره علمی با هدف آشنایی بیشتر گروه جراحی در رشتههای مختلف بوده، چرا که هوش مصنوعی در تمامی ابعاد شامل تشخیص و درمان بیماری و جراحیهای دقیق و اثربخش است.
رییس کنگره هوش مصنوعی در جراحی بیان کرد: هوش مصنوعی به مغز کمک میکند تا بتواند شناخت از صوت، تصاویر و قضاوت بر انجام عمل جراحی داشته باشد.
دکتر اعتماد رضایی افزود: تمام تلاش ما این است که همگام با دیگر کشورها در حوزه هوش مصنوعی گام برداریم و در روند طی کردن مسیر پیشرفت و استفاده از تجهیزات و ابزارهای روز دنیا عقب نمانیم.
به گزارش ایرنا، «کنگره هوش مصنوعی در جراحی» به مدت سه روز از ۲۱ تا ۲۳ آذر ماه امسال در مشهد در حال برگزاری است.
نظر شما