کنگاور در صدر تولید چغندر قند؛ افزایش ۵۰ هزار تنی نسبت به سال گذشته

کنگاور- ایرنا- شهرستان کنگاور با برداشت بیش از ۱۴۰ هزار تن چغندر قند از اراضی آبی خود، به عنوان یکی از قطب‌های مهم تولید این محصول در کشور شناخته می‌شود. این میزان تولید نسبت به سال زراعی گذشته حدود ۵۰ هزار تن افزایش داشته و نشان‌دهنده پتانسیل بالای کشاورزی در این منطقه است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد که با پایان عملیات برداشت محصول چغندر قند در سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲، از سطح حدود ۲ هزار هکتار از اراضی آبی، بیش از ۱۴۰ هزار تن محصول برداشت شده است.

محمد خزایی اضافه کرد: این محصول عمدتاً به کارخانجات قند همدان، قزوین، اصفهان و بیستون تحویل داده شده است.

او ادامه داد: متوسط عملکرد در هکتار محصول چغندر قند در شهرستان کنگاور حدود ۷۰ تن است که نشان‌دهنده کارایی بالای کشاورزان این منطقه است.

وی همچنین به افزایش قابل توجه تولید در مقایسه با سال زراعی گذشته اشاره کرد و گفت: میزان کل تولید سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ در مقایسه با سال قبل حدود ۵۰ هزار تن افزایش داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کنگاور با تأکید بر اهمیت استمرار تولید چغندر قند در این شهرستان، خواستار سرمایه‌گذاری در خصوص احداث کارخانه قند شد و گفت: با توجه به میزان بالای تولید، ایجاد زیرساخت‌های صنعتی برای فرآوری این محصول ضروری است.

شهرستان کنگاور با جمعیتی افزون بر ۸۰ هزار نفر در ۹۴ کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده و دروازه ورودی این استان غربی است.

این شهرستان حدود ۱۵ هزار هکتار زمین کشاورزی آبی و سه هزار هکتار باغات دارد و در زمین های آبی، بیشتر کشت‌ها مربوط به کلزا، گندم، یونجه، جو و چغندر است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha