داود شایقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ۱۰۲ مامور در سرشماری کشاورزی استان فعالیت دارند و تلاش بر این است تا جدیدترین آمار و اطلاعات بخش کشاورزی به عنوان مهمترین رویداد سال در بخش آمار و اطلاعات در استان احصاء شود.
وی با بیان اینکه آمار جمعآوری شده در سرشماری کشاورزی هیچ ارتباطی با یارانهها و مسائل امور مالیاتی ندارد ، افزود: به هیچ وجه اطلاعات جمعآوری شده از کشاورزان در اختیار سازمان هدفمندی یارانهها و امور مالیاتی قرار نمیگیرد و تمام اطلاعات محرمانه خواهد بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل ادامه داد: با توجه به اینکه استان اردبیل قطب مهم کشاورزی در کشور محسوب میشود این آمار و اطلاعات مربوط به سرشماری کشاورزی میتواند مبنای برنامهریزی درست و صحیح در بخش کشاورزی باشد.
وی گفت: بر اساس ماده هفت قانون آمار ایران هر شخص ساکن همچنین اتباع ایرانی مقیم خارج کشور مکلف به پاسخگویی به پرسشهای آمارگیران و سرشماران هستند تا با ارائه اطلاعات صحیح نسبت به جمعآوری اطلاعات اقدام شده و محرمانگی آن نیز حفظ شود.
راهاندازی هفت ایستگاه تعیین موقعیت ماهوارهای در اردبیل
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل از راهاندازی هفت ایستگاه تعیین موقعیت ماهوارهای در استان خبر داد و گفت: توسعه ایستگاههای دائمی ژئودینامیک و راهاندازی ایستگاههای دائمی تعیین موقعیت ماهواره مبنا جی. ان. اس. اس یکی از برنامههای مهم سازمان نقشهبرداری کشور در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی است.
وی افزود: این برنامه توسط اداره کل نقشهبرداری زمینی و بنیادی پیگیری میشود و در این راستا نوسازی ایستگاه اردبیل و توسعه و راهاندازی تعداد هفت ایستگاه در طرح توسعه سامانه ارسال تصحیحات تعیین موقعیت آنی در نقاط شهری پیشبینی شده بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل گفت: با عنایت به هماهنگیهای صورت گرفته، ایستگاههای مربوط به شهرهای عنبران، رضی، مشگینشهر و بیلهسوار با همکاری گروه فنی اعزامی سازمان نقشهبرداری کشور راهاندازی و گیرندههای هر چهار ایستگاه در نقاط مورد نظر نصب شد.
وی با بیان اینکه ایستگاههای موردنظر به سامانه ملی «هدی» متصل شد، تصریح کرد: با راهاندازی ایستگاههای جدید، استان اردبیل با هفت ایستگاه به سامانه ملی «هدی» متصل شد و برنامه پیشبینی شده برای استان کاملاً به مرحله اجرا در آمد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل بیان کرد: اندازهگیری و تعیین و پایش تغییرات پوسته زمین و مطالعات ژئودینامیکی در طول زمان از جمله اهداف راهاندازی ایستگاههای دائمی تعیین موقعیت ماهواره مبنا است.
وی اضافه کرد: امروزه از ایستگاههای این شبکه در طرحهای عمرانی و نقشهبرداری، مطالعات مختلف در زمینه هواشناسی، کشاورزی و به روز رسانی چارچوب مرجع مختصات ملی نیز استفاده میشود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل گفت: با توسعه ایستگاههای دائمی در شهرهای مختلف با هماهنگی سازمان نقشهبرداری کشور از موازی کاری و صرف هزینههای مضاعف برای کشور جلوگیری شده و تهیه نقشه و محصول منتج از آن با حفظ کیفیت و استانداردهای لازم در اجرای طرحهای عمرانی در اختیار دستگاههای استانی و شهرداریها قرار میگیرد.
شایقی افزود: با راهاندازی و توسعه تمامی ایستگاههای مدنظر در این برنامه، تحول عظیمی در حوزه نقشه و اطلاعات مکانی اتفاق خواهد افتاد.
نظر شما