به گزارش ایرنا، امید احمدی شنبه در جمع خبرنگاران ابراز امیدواری کرد: با رویکرد مثبت و اهتمام استاندار خوزستان نسبت به موضوع ارتقای توسعه یافتگی استان، دستگاههای اجرایی و شرکتها با اهتمامی جدی در این مسیر حرکت کنند.
وی گفت: پژوهش کاربردی میزان توسعه یافتگی هر استان توسط کارشناسان معاونت اقتصادی اداره کل دارایی خوزستان بر اساس روش تاکسونومی انجام شد که مورد توجه ویژه وزارتخانه قرار گرفت.
احمدی ادامه داد: توسعه یافتگی جنبه های گوناگون سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دارد که همواره محل اختلاف کارشناسان رشته های مختلف بوده است.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان افزود: این پژوهش با بررسی ۱۷۰ شاخص آماری برگرفته از مرکز آمار ایران و با روش تاکسونومی انجام شد که طبق داده های کسب شده استان های تهران، اصفهان و خراسان رضوی به ترتیب با شاخص ۷۸۶۶/۰، ۸۲۳۰/۰ و ۸۳۵۸/۰ در رتبه های اول تا سوم و استان سیستان و بلوچستان با شاخص یک در رتبه آخر توسعه یافتگی قرار دارند.
اعداد شاخص توسعه یافتگی بین صفر و یک است و هرچه به صفر نزدیکتر شویم شاخص توسعه یافتگی بیشتر و در نتیجه استان توسعه یافتهتر محسوب میشود.
به گزارش ایرنا، پیش از این استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه توسعه استان باید محور مطالبهگری و موضوعی برای گفتوگوهای نهادهای مدنی باشد گفت: مشورت و انتقادپذیری، مسیر توسعه را با شتاب بیشتر هموار می کند که گام برداشتن در این راستا، ضروری است.
نظر شما