به گزارش خبرنگار ایرنا، «مهرداد جهانی» روز شنبه در نشست خبری با قدردانی از همراهی رسانههای استان در ارایه خدمات و وظایف اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای، افزود: ۱۷ نقطه حادثهخیز دیگر در جادههای استان در دست بررسی است و ۲۰۰ نقطه مستعد حادثه نیز، رفع خطر شده است.
وی با بیان اینکه این اداره کل در جذب سهیمه قیر، به عنوان اداره کل برتر شناخته شد، ادامه داد: استان مرکزی، جزو پنج استان برتر در راستای نهضت ملی آسفالت شناخته شده و امسال ۲۲ هزار تن قیر از محل اعتبارات ملی برای کمک به ساخت پروژههای راهداری وارد استان شد که این مهم منجر به پیشرفت در تکمیل طرحها شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: پروژه جاده اراک - فرمهین از دغدغههای این اداره کل است و تمام تلاش خود را برای اتمام این پروژه و حذف نقطهای حادثهخیز بکار گرفتهایم.
جهانی افزود: ساخت پایانههای مسافربری برعهده شهرداری است و شرکتهای مسافربری بهرهبردار، پایانهها هستند و این اداره کل بر حمل مسافر نظارت دارد.
جهانی افزود: حمل بار، توسط ناوگان اتوبوسرانی برخلاف قانون است اما چون در سالهای گذشته بهای بلیت اتوبوس با توجه به تورم افزایش نیافته، حمل بار با اتوبوس در راستای کمک به مردم انجام میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: دوربینهای نظارتی در استان از ۳۹ دستگاه به ۷۰ دستگاه افزایش یافته و دوربینهای ثبت تخلفات رانندگی هم از ۸۶ دستگاه به ۹۹ دستگاه رسیده و ۱۵ دستگاه قدیمی هم تعویض و دوربینهای جدید نصب شده است.
جهانی افزود: ۲۸ هزار میلیارد ریال اعتبار ملی امسال برای اداره کل راهداری و حمل و نقل استان مرکزی در نظر گرفته شده است و سال گذشته ۱۷ هزار میلیارد ریال برای این اداره کل اعتبارات پیش بینی شد.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راههای روستایی تشکیل میدهد.
نظر شما