به گزارش خبرنگار ایرنا، اسدالله ربانی مهر روز شنبه در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان همدان با اشاره به کمبود اعتبار بانک ها در پرداخت تسهیلات اشتغالزایی اظهار کرد: مهمترین مشکلات واحدهای تولیدی و کسب و کارها کمبود تسهیلات، بازارفروش، عدم همکاری بانکها و مشکلات آب و برق است.
وی از کسب رتبه برتر شهرستان همدان در جذب تسهیلات مشاغل خانگی، گلخانه ها، دانش بنیان ها، عشایری و تبصره ۱۶ خبر داد و افزود: سه هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی برای شهرستان همدان جذب شده است.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری همدان از افزایش ۶۰ درصدی صدور مجوزهای کسب و کار خبر داد و گفت: راهاندازی و اجرایی کردن درگاه ملی مجوزها و ضرورت بهرهگیری از ظرفیت این درگاه در حوزه کسب و کار استان با هدف تسهیل در توسعه سرمایه گذاری در تولید و ایجاد اشتغال است و رشته های قالیبافی و خیاطی در ردیف بیشترین درخواست ها در حوزه مجوزها بود.
ربانی مهر از کسب رتبه اول این شهرستان در جذب تسهیلات مشاغل خانگی خبر داد و گفت: نیمه نخست امسال ۱۴۰ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی به متقاضیان پرداخت شده است.
وی، مشاغل خانگی را راهبردی برای توسعه اشتغال برشمرد و اظهار کرد: تعهد اشتغال امسال در شهرستان همدان چهار هزار و ۵۰۰ نفر است که تسهیلات پرداخت شده تاکنون برای سه هزار و ۷۰۰ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری همدان اظهار کرد: ️استقبال مردم از مشاغل خانگی یک فرصت است و انتظار می رود بانکها با اختصاص تسهیلات زمینه توسعه مشاغل خانگی را فراهم کنند.
ربانی مهر یادآوری کرد: از جمله مشاغل خانگی که امروزه بیشتر مورد استقبال خانوادهها قرار گرفته، فرش بافی، بازاریابی تلفنی، عروسکسازی، شیرینی پزی، خیاطی، صنایع دستی و پرورش گیاهان خانگی است.
وی ادامه داد: متقاضیان متناسب با مهارتی که دارند در سامانه مشاغل خانگی وزارت کار به نشانی https://mashaghelkhanegi.mcls.gov.ir/ ثبت نام می کنند و مراحل بعدی را با هماهنگی دستگاه اجرایی مرتبط انجام و مجوز مربوطه را دریافت خواهند کرد.
اجرای ۴۴۴ پروژه عمرانی در همدان
معاون عمرانی فرمانداری همدان نیز از اجرای ۴۴۴ پروژه عمرانی در این شهرستان خبر داد و گفت: در حال حاضر اعتبارات شهرستان افزایش یافته و به چهار هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال رسیده که تاکنون سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان همدان توزیع شده است.
حمید عبدلی با بیان اینکه ۱۸ پروژه ملی نیز در حال پیگیری است که برخی در حال اخذ مجوز ماده ۲۳ و کلنگزنی هستند اظهار کرد: اعتبارات نفت، گاز و توازن شهرستان معادل ۱۸ درصد از کل اعتبارات است.
دبیر کمیته برنامهریزی شهرستان همدان نیز در این نشست با بیان اینکه تخصیص اعتبارات استان نسبت به سال گذشته شرایط مناسبی ندارد افزود: تاکنون ۴۲ هزار میلیارد ریال اعتبار به استان ابلاغ شده است.
مرتضی حیدری با اشاره به اینکه اعتبارات شهرستان همدان از سه هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال به چهار هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال رسیده است افزود: در این شهرستان حدود ۱۸ درصد اعتبار تخصیص یافته که در اختیار دستگاههای اجرایی قرار گرفته است.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان همدان نیز در این نشست با بیان اینکه اعتبارات استانی آب و فاضلاب افزایش یافته و از ۳۰۰ میلیارد ریال ۱۰ درصد تخصیص یافته است اظهار کرد: ۲۸۰ میلیارد ریال نیز هفته گذشته در حوزه محرومیتزدایی ابلاغ شد و در حوزه آب و فاضلاب بیشتر پروژهها آغاز شده است.
کمال حسنی با اشاره به اینکه در شهرستان همدان چهار مجتمع آبرسانی نظیر مجتمع آبرسانی سنگستان، کوزره، شیرینآباد و سماوک فعال است گفت: با پیگیریهای صورت گرفته پنجمین مجتمع احداث میشود که حدود هشت هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی با بیان اینکه ۳۲ روستا که نیازمند توسعه شبکه و حفر چاه بودند با ۶۷۰ میلیارد ریال اعتبار انجام شد افزود: در حوزه آب شهری نیز هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
نظر شما