به گزارش خبرنگار ایرنا، هژبر جوادی امروز -شنبه- در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برای پایدار نگه داشتن گاز خانگی به ناچار گاز مصرفی نیروگاهها، کارخانههای فولاد، آجر و سرامیک استان را کمی محدود کردیم همچنین برای پایداری گاز خانگی، گاز همه ویلاهای خالی از سکنه استان مازندران قطع شد.
وی با بیان اینکه هر درجه کاهش دما ۷۰۰ هزار مکعب مصرف گاز استان را افزایش میدهد، افزود: با توجه به اینکه ۷۰ درصد گاز مصرفی مازندران برای مصارف خانگی است، با کنترل و محدودسازی ۳۰ درصد مصارف دیگر تلاش میکنیم تا گاز خانگی شهروندان پایدار بماند.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به فراگیری سرما نسبت به احتمال افت فشار گاز در استان هشدار داد و اظهار کرد: اگرچه خطوط انتقال گاز طبیعی به مازندران طی چند سال اخیر افزایش یافت، اما واقعیت این است که مازندران در انتهای خط شبکه گازرسانی کشور قرار دارد و به طور یقین بیتوجهی به مصرف بهینه گاز طبیعی، افت فشار را به همراه خواهد داشت. آمل، بابل نور و بابلسر از جمله شهرهایی هستند که در انتهای خط انتقال مصرف گاز کشور قرار دارند.
جوادی تعداد با بیان اینکه شرکت گاز مازندران یک میلیون و 700 هزار مشترک خانگی دارد، افزود: در حال حاضر میزان مصرف روزانه گاز در استان به ۳۱ میلیون متر مکعب رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود سه میلیون متر مکعب افزایش را نشان میدهد.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران خاطرنشان کرد: طبق آمارها با یک درجه کاهش دمای هوای کشور در فصل سرما، مصرف گاز تا ۲۵ میلیون متر مکعب افزایش مییابد که سهم استان از این افزایش ۷۰۰ هزار متر مکعب است.
جوادی افزود: با افزایش سرمای هوا و رشد مصرف گاز طبیعی در فصل سرد سال، صرفهجویی در استفاده از این حامل انرژی از سوی همه افراد جامعه بسیار مهم است و انتظار داریم مشترکان گرامی با رعایت الگوی مصرف بهینه و رعایت دمای رفاه ( ۲۱ - ۱۸ درجه سانتیگراد) شرکت گاز را در ارائه خدمات مستمر یاری کنند.
وی با بیان اینکه بهای گاز خانگی از پله یک تا ۱۲ به صورت تصاعدی قیمتگذاری میشود، گفت: گاز مشترکان پرمصرفی که در پله ۱۱ و ۱۲ قرار داشته باشند به ازای هر متر مکعب 115 هزار ریال محاسبه میشود. قبضهای مشترکان پرمصرف صادر شده و در صورت پرداخت نکردن قبض، گاز آنها قطع خواهد شد.
نظر شما