مهرداد جهانی روز دوشنبه ۲۶ آذر ماه همزمان با روز ملی حمل و نقل در جمع خبرنگاران، افزود: یکی از اقداماتی که به صورت مستمر و در طول سال توسط متخصصین اداره ماشینآلات این اداره کل انجام میشود نگهداری، تعمیر و بهروزرسانی ماشینآلات راهداری است.
وی افزود: یکی از نکات مهمی که باید در کنار اورهال ماشینآلات به آن توجه کرد، نیاز به تأمین ماشینهای راهداری به منظور امدادرسانی و ارائه خدمات مطلوبتر است و این موضو ع در گرو تأمین اعتبار لازم و تخصیص آن برای خرید ماشینآلات جدید است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی گفت: در یک سال اخیر سه دستگاه لودر، ۲ دستگاه بیل مکانیکی، یک دستگاه گریدر، یک دستگاه کامیونت گشت راهداری، سه دستگاه خودروی سواری و یک دستگاه پیکاپ در مجموع به ارزش۴۵۰ میلیارد ریال با هدف نوسازی ماشینآلات خریداری شده است.
جهانی با بیان اینکه به منظور تسهیل در امر نمکپاشی در سطح جاده و افزایش بهرهوری ماشینآلات، پنج دستگاه نمکپاش مکانیزه خریداری شده است، ادامه داد: همچنین ۱۲ دستگاه بیل برفروب کامیونی نیز تأمین شده که برای ۱۷ این ۱۷ دستگاه ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
وی با بیان اینکه این استان کریدور شمال به جنوب و شرق و غرب کشور است و به همین دلیل جزو سه استان پرتردد در ورود و خروج وسایل نقلیه به شمار میرود، خاطرنشان کرد: همین موضوع نشاندهنده ضرورت نگهداری از راههای استان به خصوص در فصل سرما است چراکه ممکن است در صورت وقوع بارش شدید برف، رفت و آمد خودروها با خلل و انسداد روبرو شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی ادامه داد: به همین دلیل علیرغم کمبود تجهیزات و ماشینآلات، ۳۰۵ دستگاه انواع ماشینآلات سنگین، نیمه سنگین و سبک فعال در سطح استان وجود دارد که برای نگهداری، تعمیر و تجهیز آنها ۳۹۰ میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
جهانی تصریح کرد: مهندسان و متخصصان این ادارهکل ضمن بازسازی و تعمیر ماشینآلات استان با استفاده از توان فنی خود، یک دستگاه ویژه بازرسی (تستر پل) را به مبلغ ۳۰ میلیارد ریال بازسازی کردند که حدود ۳۰۰ میلیارد ریال برای سازمان راهداری ارزش افزوده داشته که این موضوع افتخاری برای استان است.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راههای روستایی تشکیل میدهد.
نظر شما