۲۷ آذر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۲
کد خبرنگار: 2239
کد خبر: 85692595
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

جذب سرمایه خارجی برای تجهیز مرکز تربیت مربی کشور

کرج - ایرنا- معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای با اشاره به اجرای پروژه بین المللی به روز رسانی تجهیزات آموزشی مرکز تربیت مربی و پژوهش های این سازمان مستقر درکرج اعلام کرد: برای تجهیز این مرکز هفت میلیون دلار سرمایه خارجی جذب شده است.

به گزارش ایرنا، "غلامحسین محمدی" روز سه شنبه در آیین افتتاح پروژه علمی- آموزشی و به روز رسانی امکانات مرکز تربیت مربی و پژوهش های سازمان آموزش فنی و حرفه ای مستقر در کرج افزود: با تجهیز این مرکز به امکانات جدید گام موثری برای ارتقای آموزش های مهارتی در کشور برداشته شده است.

وی بیان کرد: از آنجا که سازمان آموزش فنی و حرفه ای به دلیل محدودیت های مالی در سال های اخیر دچار عقب ماندگی شده است،گفت: دریافت سرمایه های خارجی نقش موثری در به روز رسانی امکانات و آموزش های مهارتی این سازمان دارد.

محمدی بیان کرد : پروژه به روز رسانی تجهیزات مرکز تربیت مربی کشور با همکاری سازمان بین المللی یونسکو و آژانس کره ای کوییکا انجام شده که تحول شگرفی در توسعه فعالیت های این مرکز است.

همکاری چهار ساله بین المللی

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به سابقه ۵۰ ساله فعالیت مرکز تربیت مربی کشور افزود: نوسازی این مجموعه می تواند به تحول در فعالیت های آموزش مهارتی بینجامد؛پروژه همکاری با موسسات بین المللی برای توسعه مرکز تربیت مربی ایران چهار ساله بوده در این مدت ضمن نوسازی کامل باید بتوانیم آموزش ها را به روز کنیم .

وی افزود: این پروژه از ۲ سال پیش شروع شده بود که امروز به نتیجه رسیده است ؛ایجاد اشتغال مولد و تامین رشته های مورد نیاز کشور در زمینه کشاورزی ، فنی ، صنعت و خدمات از اهداف مهم این برنامه بین المللی است.

۱۲ میلیون متر مربع فضای کارگاه مهارتی کشور

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به وجود ۱۲ میلیون متر مربع فضای کارگاهی در کشور افزود: این امکانات یک ظرفیت خوب برای توسعه آموزش های مهارتی است و در تلاش هستیم تا آموزش ها روز آمد شود.

محمدی اظهار کرد: برای تحول در آموزش ها به توسعه زیر ساخت ها نیاز داریم که در تلاش هستیم کاستی ها را از طریق همکاری های بین المللی برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه آموزش های مهارتی و توسعه بخش بهداشت و درمان از اولویت های دولت چهاردهم است، گفت : از تمام ظرفیت ها برای تحول در بخش آموزش های مهارتی کشور استفاده خواهیم کرد تا بتوان نیازهای بازار کار کشور را تامین کرد.

محمدی گفت : افزون بر توسعه زیر ساخت تاسیس رشته های جدید دیجتیال با محوریت هوش مصنوعی در برنامه کاری است؛ امروز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای؛ کلید توسعه اقتصادی و اجتماعی است و در دنیای کنونی از مرزهای سنتی فراتر رفته و به عنوان یکی از عوامل اصلی برای توسعه اقتصادی و اجتماعی کشورها شناخته می‌شود.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور ، اظهار کرد: در شرایطی که فناوری با سرعتی سرسام‌آور در حال تغییر است، تربیت نیروی انسانی ماهر و آشنا با دانش روز نه تنها یک ضرورت است بلکه به عنوان پیشرفت پایدار برای کشور به شمار می‌آید.

همکاری یونسکو فرصتی برای ارتقای آموزش ها

محمدی همچنین بر لزوم توجه به تربیت افراد توانمند و خلاق تأکید کرد و یادآور شد:پروژه مشارکتی یونسکو با حمایت کوییکا فرصتی بی‌نظیر برای ارتقای سطح آموزش مربیان فنی و حرفه‌ای در کشور است.

معاون وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد که این پروژه می‌تواند بستر مناسبی برای تبادل تجربیات بین‌المللی ایجاد کند و مدل‌های نوین آموزشی را معرفی کند که می‌توانند برای مقابله با چالش‌های جهانی مفید باشند.

وی در ادامه گفت: برای کاستن از چالش‌هایی نظیر نابرابری در دسترسی به آموزش‌های فنی در مناطق محروم و همچنین کمبود منابع مالی و زیرساخت‌های آموزشی، به همکاری‌های گسترده در سطح ملی و بین‌المللی نیاز داریم.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور افزود: همکاری با نهادهای بین‌المللی مانند یونسکو، نه تنها سطح دانش و فناوری را ارتقا می‌دهد بلکه شبکه‌ای از ارتباطات جهانی را به وجود می‌آورد که تأثیر مثبتی بر کشور خواهد داشت.

وی تقاضا محوری آموزش‌ها ،مشارکت‌جویی در همکاری‌ها و تنظیم‌گری مقررات را از جمله اهداف همکاری های بین المللی نام برد و گفت: این پروژه‌ها به کاهش نرخ بیکاری، افزایش بهره‌وری نیروی کار و در نهایت رشد اقتصادی پایدار منجر خواهند شد.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور ادامه داد: ما بر این باوریم که آموزش‌های فنی و حرفه‌ای می‌تواند نقشی کلیدی در بهبود وضعیت اقتصادی کشور ایفا کند و دستیابی به این اهداف تنها در سایه تلاش‌های مشترک و همکاری‌های بین‌المللی ممکن است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha