به گزارش ایرنا، جواد رجبی اول روز جمعه در نشست خبری افزود: همه مشترکان بزرگ برق در این شهرستان از جمله چاه های کشاورزی، بخش های تجاری، صنایع و ادارات مجهز به کنتور هوشمند هستند و باید ۵۰ درصد از سهمیه تخصیص یافته را مصرف کنند در غیر این صورت به طور خودکار برق آنها قطع می شود.
مدیر برق شهرستان بردسکن اظهار داشت: طبق دستور العمل ابلاغی هیات وزیران باید تمامی ادارات تا سال آینده نسبت به احداث نیروگاه برق خورشیدی اقدام کنند که در حال حاضر از مجموع بیش از ۴۰ اداره در سطح شهرستان فقط ۲ اداره برق و بنیاد مسکن مجهز به نیروگاه خورشیدی هستند.
وی بیان کرد: خوشبختانه شهرستان بردسکن در احداث نیروگاههای خورشیدی در بخش چاههای کشاورزی و دیگر مشترکین تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی که در مجموع بیش از ۲۲۰ مورد است در سطح استان رتبه برتر را دارا هستند.
مدیر برق شهرستان بردسکن بابیان اینکه هیچ روستایی در شهرستان بدون برق نیست، اظهار داشت: پارسال ۱۱ آبادی شهرستان بردسکن برق دار شدند و در حال حاضر ۱۵ نقطه دیگر از آبادی های شهرستان پیگیر تامین اعتبار برای ارتقا شبکه برق رسانی هستند.
مدیر برق بردسکن افزود: از سال ۱۳۹۹ در قالب یک طرح بزرگ ۳۵۰ کیلومتر از شبکه های برق سیمی شهرستان را به کابل خود نگه دار تبدیل کردیم و امسال بدون هیچ چالشی این طرح با اعتباری بالغ بر هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال به پایان رسید، از این رو شبکه برق رسانی بردسکن بازسازی شهرستان بردسکن در حوزه بازسازی شبکه در استان پیشتاز شد.
رجبی اول گفت: نگاهمان به مصرف برق باید عوض شود و با رعایت الگوی مصرف به تولید برق نیروگاهها کمک کنیم.
وی با اشاره به اینکه برق با هیچ کسی تعارف و شوخی ندارد، گفت: همه باید در بحث حریم و ایمنی در برق را همواره رعایت کنند، متاسفانه در سه سال گذشته سه مورد برق گرفتگی منجر به فوت در شهرستان به وقوع پیوست.
رجبی اول اضافه کرد: باید در بحث امر به معروف و نهی از منکر در حوزه برق موارد لازم را سرلوحه کار خود قرار دهیم و با کاهش مصرف برق و رعایت مباحث ایمنی در برق هم از خطرات و هم در کاهش بهای برق در قبوض خود اهتمام جدی داشته باشیم.
نظر شما