امید احمدی یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: اداره کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با استفاده از هوش مصنوعی تاثیر متغیرهای اقتصادی بر نرخ بیکاری استان را بررسی کرد.
وی گفت: بیکاری از جمله مولفههای اساسی اقتصاد هر کشوری است به گونهای که کاهش نرخ بیکاری به عنوان یکی از شاخصههای توسعه یافتگی جوامع تلقی میشود.
احمدی افزود: بررسی مسئله بیکاری ملاک مناسبی برای ارزیابی شرایط اقتصادی و اجتماعی یک کشور است و همواره رفع بیکاری از اهداف دولتها بوده است.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان اظهار کرد: به دلیل فراهم نبودن زمینههای کاری هر روز ریشه این معضل اجتماعی، محکمتر میشود و چنانچه برای رفع آن اقدامی جدی و عملی صورت نگیرد در آیندهای نزدیک شاهد بیکارانی خواهیم بود که فراهم کردن کار برای آنها بسیار مشکل است.
احمدی با اشاره به وسعت اثرگذاری بیکاری بر اقتصاد جامعه گفت: کاهش تولید ملی، مصرف و تقاضای کل و به دنبال آن کاهش سرمایهگذاری در چارچوب نظریه شتاب تنها برخی از پیامدهای بیکاری است، در حقیقت، وسعت دامنه اثرگذاری در حوزههای اقتصادی و اجتماعی، بیکاری را در کنار رشد اقتصادی و نرخ تورم، به یکی از مهمترین شاخصهای اقتصاد کلان در ارزیابی عملکرد اقتصادی کشورها تبدیل کرده است.
به گزارش ایرنا، طبق اعلام اداره کل کار خوزستان خوزستان جایگاه هفتم در میزان نرخ بیکاری کشور قرار دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان یکی از راهبردهای اقتصادی استان را ایجاد اشتغال پایدار و کاهش نرخ بیکاری عنوان کرد و گفت: ۳۱ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی پایدار طی ۶ ماه امسال در استان ایجاد شده و این افراد در سامانه تامین اجتماعی نیز ثبت شدهاند.
نظر شما