به گزارش خبرنگار ایرنا سیده اعظم اسلامی روز پنجشنبه در حاشیه جشنواره فرهنگی ورزشی ویژه بانوان به مناسبت گرامیداشت مقام مادر و روز زن در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بر اساس سند قهرمانی اکنون حدود ۲۰ هزار ورزشکار زن در رشتههای مختلف سازمانیافته و بیمه شدهاند.
وی ادامه داد: بانوان در ۲۰ رشته ورزشی ظرفیت و پتانسیل خاصی داشته و زمینه مدال آوری، اعزام به مسابقات کشوری و حضور در رویدادهای ورزشی آسیایی، ملی و بین المللی برای آنان فراهم است.
معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی اظهار کرد: در برخی رشتهها از جمله دوومیدانی، تیراندازی با کمان، رشتههای رزمی مانند تکواندو، بدنسازی و پرورش اندام، ورزشهای بومی و محلی مدالآوران زیادی داریم.
وی با تاکید بر اینکه ورزشکاران خراسان جنوبی نیاز به حمایت دارند تصریح کرد: اداره ورزش و جوانان به تنهایی نمیتواند از ورزشکاران حمایت کند و این بانوان نیاز به حمایت مسئولان بالادستی و حامیان مالی دارند.
اسلامی با اشاره به زیرساختها و تجهیزات ورزشی محدود استان عنوان کرد: در بسیاری از رشتهها زیرساخت تخصصی نداریم اما بانوان استان با همه محدودهای موجود در زیرساخت و تجهیزات، حرف برای گفتن زیاد دارند و در سطح ملی و بینالمللی خوش درخشیدهاند.
وی در ادامه برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی ویژه بانوان را گامی برای توسعه ورزش استان دانست و گفت: یکی از سیاستهای وزارت ورزش و جوانان و به تبع اداره کل ورزش استان اجرای برنامههایی با محوریت توسعه ورزش همگانی و روستایی به منظور ایجاد روحیه نشاط و شادابی، جسم، روح و روان سالن است.
معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی با بیان اینکه نیمی از جمعیت استان را بانوان تشکیل میدهند اظهار کرد: تلاش داریم کانون خانوادهها را به سمت ورزش سوق دهیم چراکه معتقدیم وقتی مادر وارد حوزه ورزش شود بدون شک دیگر اعضا را نیز به این مهم ترغیب میکنند.
وی بیان کرد: باید میزان مشارکت بانوان را در فعالیتهای ورزشی افزایش دهیم، این جشنواره یکی از گامهای توسعه ورزش در حوزه بانوان است که با حضور ورزشکارانی از چهار رشته ورزشی برگزار و در پایان به قید قرعه جوایزی به برترینها تعلق میگیرد.
اسلامی با تاکید بر اینکه باید توسعه ورزش همگانی در اولویت قرار گیرد اظهار کرد: در حوزه قهرمانی نیاز به حامیان مالی داریم تا با میزبانی مسابقات کشوری، اردوهای تیمهای ملی و حضور سرمربیهای تیمهای ملی بتوان از ظرفیتهای آموزشی برای مربیان و افزایش سطح ارتقای ورزشکاران استفاده کنیم.
وی عنوان کرد: طرح استعدادیابی رشتههای ورزشی در بیرجند انجام شد و این مهم در تمامی شهرستانها نیز باید در اولویت قرار گیرد تا از این ظرفیتها برای نخبه گزینی بهرهمند شویم.
معاون ورزش بانوان اداره کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی ادامه داد: توسعه ورزش قهرمانی یک برنامه بلندمدت است لذا افرادی که استعدادیابی شناسایی میشوند باید سالها مورد حمایت قرار گیرند تا در مسابقات المپیک و آسیایی حرفی برای گفتن داشته باشیم.
نظر شما