به گزارش ایرنا، مهدی یونسی رستمی امروز -جمعه- در حاشیه بازدید از عملیات اجرایی پل بزرگ سد گلورد اظهار کرد: از همه دستاندرکاران این طرح به ویژه نماینده مردم منطقه و مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران بابت پیگیریهایی که برای تکمیل این طرح داشتند سپاسگزارم. بررسیها و بازدید میدانی نشان میدهد که عملیات اجرایی پل روند خوبی را طی میکند.
وی افزود: البته انتظار این است که فرآیند ساخت این پل با سرعت بیشتری انجام شود و از سطح خوب کنونی به سطح عالی برسد. برخی گرههای مالی در این زمینه وجود دارد که همراه با نماینده مردم شرق استان تلاش میکنیم برای تامین اعتبارات مورد نیاز پیگیریهای لازم را داشته باشیم.
نماینده عالی دولت در مازندران درباره زمان احتمالی بهرهبرداری از این پل و تکمیل راه دسترسی روستاهای بالادست برای آبگیری کامل سد گلورد، تصریح کرد: تمایلی ندارم قولی به مردم بدهم که عملی نشود. به همین دلیل وعده بهرهبرداری از طرح در دهه فجر را نمیدهم. اما تا پایان سال و پیش از نوروز ۱۴۰۴ حتما این طرح به پایان میرسد.
یونسی رستمی افزود: امیدواریم که از ابتدای سال آینده با آبگیری کامل سد، مردم منطقه بتوانند از این پل و همچنین آب سد برای کشاورزی بهره بگیرند.
به گزارش ایرنا، مهدی یونسی رستمی ۱۶ آذر امسال نیز از روند اجرایی این پل بازدید داشت و پیگیر آخرین وضعیت ساخت پل شده بود.
عملیات اجرایی این پل فلزی که یکی از بزرگترین پلهای فلزی بزرگ زیرقوسی کشور محسوب میشود توسط شرکت ماشینسازی اراک در حال انجام است.
این پل آخرین قطعه از پروژه بزرگ سد گلورد محسوب میشود. سد گلورد با ۱۰۷ میلیون متر مکعب ظرفیت ذخیرهسازی آب سومین سد بزرگ مازندران است. ساخت سد گلورد سال ۱۳۸۸ آغاز شد و سال ۱۳۹۶ عملیات اجرایی بدنه و تاسیسات سد پایان یافت. اما به دلیل زیر آب رفتن راه ارتباطی ساکنان حدود ۶۰ روستای بالادست این سد در صورت آبگیری کامل، آبگیری موقت و ۲۰ درصدی آن تا زمان ساخت جاده جایگزین در دستور کار قرار گرفت.
سد گلورد علاوه بر رفع کمبود آب ۲۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی شرق مازندران، برای تأمین آب آشامیدنی مردم پاییندست نیز اثرگذار است. این سد در کنترل سیلاب و کاهش خسارات ناشی از سیل هم نقش موثری دارد. ضمن اینکه به خاطر واقع شدن در منطقه بالادست و جنگلی شهرستان نکا، ظرفیت گردشگری بالایی دارد. قرار است علاوه بر تعریف منطقه گردشگری در حاشیه سد و پل فلزی زیرقوسی، ساخت نیروگاه برقآبی هم از سوی بخش خصوصی در دستور کار قرار گیرد.
نظر شما