به گزارش خبرنگار ایرنا، علی ولایتی پور شامگاه دوشنبه در نشست با اصحاب رسانه، فعالان فضای مجازی و مطالبهگران حوزه سیستان، با اشاره به عملکرد خوب رسانهها در این منطقه، اظهار کرد: به اعتقادم رسانهها در این منطقه خوب عمل کرده و توانستهاند مشکلات و معضلات را به خوبی پوشش دهند، اما این نکته را نباید فراموش کرد که اگر نقد یا انتقادی از دستگاه یا مدیری صورت میگیرد حتما باید براساس واقعیت باشد.
وی ادامه داد: کار رسانه، اطلاع رسانی شفاف بدور از هرگونه جریانسازی و دامن زدن به شایعات باید باشد، تا فضای جامعه به سمت آرامش و امیدآفرینی پیش برود.
فرماندار ویژه زابل بیان کرد: نقش و جریانی که رسانهها جهت اطلاع رسانی به منظور کاهش مشکلات و بازگویی دغدغههای مردم دارند بسیار حائز اهمیت است و این اطلاع رسانی زمانی میتواند اثربخش باشد که براساس مستندات و واقعیات پوشش داده شود.
نقش موثر رسانه در معرفی ظرفیتهای سیستان
وی با اشاره به اینکه اصحاب رسانه و فعالان اجتماعی نقش ویژهای در معرفی ظرفیتهای سیستان دارند، افزود: دشمنان با هدایت سرویسهای جاسوسی، دست به تحریک مسائل قومی و مذهبی میزنند تا سیستان و بلوچستان از حالت انسجام خارج شود.
ولایتی پور تصریح کرد: اصحاب رسانه و فعالان اجتماعی با آگاهی دقیق از ظرفیتها، نقاط آسیب و فرصتهای منطقه میتوانند در رشد و توسعه سیستان کمک کنند و اگر نقدی هم انجام میشود، برآیند آن باید به رشد و توسعه سیستان کمک کند و به دشمن اجازه وارد کردن هیچ گونه خللی به هدفگذاریهای سیستان ندهد؛ چراکه مسیر سیستان، مسیر رشد است.
وی ضریب دادن به مشکلات و نادیدهگرفتن کارهای مثبت انجام شده در سیستان را نادرست برشمرد و خاطرنشان کرد: شیعه و سنی باید در مدیریت و توسعه این منطقه سهیم و برای توسعه آن ید واحده باشند و در کنار انتقاد و چالش در چارچوب، به ظرفیتهای سیستان ضریب داده شود.
حمایت از مطالبه گری هدفمند
فرمانداری ویژه زابل یکی از وظایف فعالان اجتماعی را زوم کردن به مسائل اولویتدار سیستان دانست و عنوان کرد: فعالان فضای مجازی باید فضای تعاملی، تأثیرگذار و تأثیرپذیر داشته باشند؛ چراکه رسالت همه ما نشاندادن چهره واقعی سیستان است.
وی افزود: یکی از مسائل اولویت دار شهر زابل طرح فاضلاب، سر و سامان دهی مسائل مخابراتی، برق و آسفالت است که به صورت ویژه دنبال انجام آن هستیم، معتقدم در پیگیری و انجام این اولویتهای مهم بن بستی وجود ندارد و تمام تلاش متولیان امر بر رفع این مشکلات است.
ولایتیپور با اشاره به ارزش والای مطالبهگری، گفت: مطالبهگری بسیار کار پسندیدهای است و جامعه زمانی به پیشرفت خواهد رسید که افراد آن جامعه، مطالبه را براساس اصول و روش آن و در جهت مرتفع کردن معضلات و مشکلات مردم مطرح کنند، به اعتقاد من مدیران ضعیف از مطالبهگری میترسند، اما من از مطالبهگری که در چارچوب ضوابط و براساس علم باشد حمایت خواهم کرد.
نظر شما