دکتر روح الله شکری در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کنترل و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی با هدف بهبود وضعیت بهداشتی مراکز، حفظ و ارتقای سلامت و امنیت غذایی، میتواند گامی به سوی دستیابی به جامعه سالم باشد.
وی افزود: کارشناسان بهداشت محیط ضمن نمونه برداری از آبمیوهها و ثبت در سامانه مواد غذایی، نمونهها را جهت تعیین پارامترهای میکروبی و شیمیایی به آزمایشگاه کنترل کیفی ارسال کردند.
شکری افزود: در راستای اجرای بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در آبادان، کارشناسان بهداشت محیط موفق به کشف، توقیف و معدوم سازی ۴۵۵ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف و تاریخ مصرف گذشته شامل نوشیدنی، سوسیس و کالباس، الویه در آبادان شدند.
وی اظهار کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، به صورت ۲۴ ساعته می توانند با سامانه ۱۹۰ تماس حاصل کرده یا اینکه به صورت حضوری به مرکز بهداشت مراجعه کنند تا بدون اغماض با متخلفان بهداشتی برخورد شود.
شهروندان آبادانی از ۱۰ مرکز شهری، ۱۱ مرکز روستایی، ۱۳ پایگاه بهداشتی و ۴۴ خانه بهداشت بهرهمند هستند.
شهرستانهای آبادان، خرمشهر و شادگان زیر نظر خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشگی آبادان قرار دارند.
نظر شما