اردستان رتبه نخست تولید گوشت سفید استان اصفهان را دارد

کاشان - ایرنا- مدیر جهاد کشاورزی اردستان گفت: این شهرستان رتبه نخست تولید گوشت سفید(مرغ) را در استان اصفهان به خود اختصاص داده است.

محمدامینی روز چهارشنبه در نشست کارگروه کشاورزی اردستان افزود: براساس آمار سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، این شهرستان سالانه حدود ۴۴ هزار تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف ارسال می کند.

وی اضافه کرد: در این ارتباط نیز رتبه ششم تولید تخم مرغ به میزان ۱۲ هزار تن در سال دربین شهرستان‌های شمال اصفهان را به خود اختصاص داده است.

مدیر جهاد کشاورزی اردستان بیان کرد: دربخش زارعی نیز رتبه نخست تولید گندم دربین شهرستان های شمال اصفهان و رتبه نخست تولید جو با بیش از ۱۸ هزار تن و رتبه دوم تولید پسته با ۱۴۰۰ تن، دربین شهرهای مذکور را به خود اختصاص داده است.

امینی اضافه کرد: در بخش تجهیزات کشاورزی شهرستان اردستان، رتبه نخست مکانیزاسیون، رتبه نخست طرح‌ثبت اطلاعات مکانی اراضی با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی و یازده هزار هکتار زمین و رفع تداخلات ۷۰ درصد اراضی کشاورزی، رتبه سوم استان در سامانه‌های نوین آبیاری و درکل طرحهای آب و خاک رتبه پنجم استان را بدست آورده است.

سرپرست فرمانداری اردستان هم در این نشست گفت: شهرستان اردستان به عنوان قطب تولید انار هنوز نتوانسته برند سازی کند و از این‌ محصول بهشتی بهره لازم را داشته باشد.

محسن حیدری افزود: جهادکشاورزی با همکاری دیگر دستگاه‌ها تلاش کند این مشکل را برطرف تا کشاورزان با صادر کردن این محصول مرغوب به دیگر نقاط کشور از دست رنج خود بیشتر بهره‌مند شوند.

وی اضافه کرد: براساس آمار ارائه شده توسط جهاد کشاورزی در حال حاضر ۱۸۰۰ راس دام سنگین و بیش از ۱۵۰ هزار دام سبک در شهرستان وجود دارد ولی یک پایگاه جمع آوری مستقل شیر و فرآورده‌های دامی ایجاد نشده،باید جهاد کشاورزی و تعاون روستایی در این زمینه اقدام کنند.

به گزارش ایرنا، شهرستان اردستان ۲۵ هزار و ۷۶۱ هکتار زمین کشاورزی و باغی، ۱۸۰۰ راس دام سنگین و یک واحد گاوداری پنج هزار راسی پرورش گوساله گوشتی، ۱۵۰هزار راس گوسفند و بز و ۱۴۰ واحد مرغداری گوشتی و تخم‌گذار دارد.

شهرستان اردستان با بیش از ۴۳ هزار نفر جمعیت در ۱۱۸ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha