به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، در بیانیه این دیوان آمده است: کوبا با فعال کردن ماده ۶۳ اساسنامه این دیوان درخواستی برای مداخله در پرونده مرتبط با اعمال کنوانسیون جلوگیری و مجازات نسلکشی در نوار غزه را ارائه کرده است.
آفریقای جنوبی دسامبر ۲۰۲۳ در دیوان بینالمللی دادگستری شکایتی علیه رژیم صهیونیستی ارائه و اعلام کرد که این رژیم کنوانسین مقابله با نسلکشی را در قبال فلسطینیها در نوار غزه نقض کرده است.
شماری از کشورها از جمله نیکاراگوئه، کلمبیا، لیبی، مکزیک، فلسطین، اسپانیا و ترکیه به این شکایت پیوستهاند. دیوان بینالمللی دادگستری سهشنبه گذشته اعلام کرد که ایرلند نیز درخواستی در این باره ارائه کرده است.
از سوی دیگر، دیوان بینالمللی کیفری «لاهه» روز پنجشنبه یکم آذر ۱۴۰۳ دستور بازداشت بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت وزیر جنگ سابق این رژیم را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی، جنایت علیه بشریت و استفاده از گرسنگی (گرسنه سازی مردم غزه) به عنوان یک سلاح صادر کرد.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است؛ طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساختهای نوار غزه به شدت آسیب دیدهاند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بیسابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید میکند.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از بیش از یک سال از تجاوز به غزه، هنوز نتوانسته است به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.
وزارت بهداشت فلسطین دوشنبه اعلام کرد، شمار شهدای غزه از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۴۶ هزار و ۵۸۴ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۰۹ هزار و ۷۳۱ نفر رسیده است.
نظر شما