فعال شدن بخش پیوند کبد در همدان، لَنگ پزشک

همدان- ایرنا- مسوول تیم فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: زمینه راه اندازی بخش پیوند کبد در این استان فراهم است اما با کمبود پزشک متخصص کبد مواجه هستیم.

دکتر ویدا سمیعی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: امکان و زیر ساخت های لازم برای برداشت و پیوند عضو کبد در سه ببیمارستان بعثت، بهشتی و اکباتان فراهم شده است.

وی اضافه کرد: یک متخصص کبد برای فعالیت در بخش پیوند کبد باید ۶ ماه در تهران دوره برداشت و پیوند کبد را ببیند سپس نسبت به این عمل جراحی اقدام کند.

مسوول تیم فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: برای این کار با ۲ چالش مواجه هستیم ابتدا اینکه شمار متخصصان کبد در همدان بسیار اندک هستند بنابراین آنقدر مشغله دارند که تنها پاسخگوی بیماران در مطب و بیمارستان هستند.

سمیعی اضافه کرد: همچنین به علت کمبود پزشک متخصص در این حوره، تاکنون فردی متقاضی طی دوره های تخصصی برای برداشت و پیوند کبد در این استان نبوده است.

وی تاکید کرد: در صورت فعالیت متخصصی در بخش پیوند کبد ، بیماران نیازمند این عضو حیاتی برای برداشت و پیوند عضو به تهران اعزام نمی شوند و این فرایند در استان صورت می گیرد.

مسوول تیم فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: ابتدای سال تاکنون ۱۶ مورد اهدای عضو در همدان صورت گرفته است.

سمیعی افزود: نمی توان آمار دقیقی از شمار بیماران همدانی در صف انتظار عضو اهدایی ارائه کرد اما ۲۳ هزار نفر در کشور در صف انتظار پیوند کبد، کلیه، ریه و قلب هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha