۱ بهمن ۱۴۰۳، ۱۴:۳۵
کد خبرنگار: 1309
کد خبر: 85725089
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دما در شمال و جنوب بوشهر به ۴ درجه سانتیگراد رسید

بوشهر-ایرنا- مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: در ۲۴ ساعت گذشته دما در جم و بهرگان (شهرستان دیلم) این استان به چهار درجه سانتیگراد رسید.

پیام مساعدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در مدت یاد شده شهرهای برازجان با هفت، کنگان و گناوه با هشت، خورموج با ۹ و اهرم و خارگ با ۱۰ درجه سانتیگراد به ترتیب کمترین دما را در استان بوشهر داشتند.

وی بیان کرد: پیش بینی شده شرایط کاهشی دما در استان بوشهر تا روز چهارشنبه تدام داشته باشد.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: بررسی نقشه‌های هواشناسی از امروز تا روز چهارشنبه سواحل جنوبی استان با وزش بادهای شمالی متلاطم پیش‌بینی شده است.

مساعدی اضافه کرد: از بعد از ظهر سه شنبه تا ظهر چهارشنبه، با افزایش سرعت وزش باد شمال غربی بر روی خلیج فارس، نواحی ساحلی و فراساحل استان متلاطم پیش بینی می‌شود.

وی گفت: در این مدت غبار محلی، گاهی وزش باد و در برخی نقاط مه صبحگاهی از پدیده های غالب در سطح استان خواهد بود.

مساعدی افزود: در ۲۴ ساعت آینده آسمان استان بوشهر صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد و فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود.

مساعدی اظهار کرد: در مدت یاد شده جهت وزش باد شمال غربی تا شمالی با سرعت هشت تا ۳۲ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت و در فراساحل جنوبی ۱۲ تا ۴۲ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی شده است.

وی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ارتفاع موج دریا در سواحل شمالی و مرکزی ۳۰ تا ۹۰ گاهی۱۲۰ سانتیمتر و در سواحل جنوبی ۶۰ تا ۱۲۰ و در فراساحل ۹۰ تا ۱۵۰ سانتیمتر پیش بینی شده است.

مساعدی عنوان کرد: فردا در بندر بوشهر زمان جزر اول دریا ۰۶:۰۰، مد اول ساعت ۱۲:۴۵، جزر دوم ساعت ۱۸:۵۵ و مد دوم ساعت ۲۳:۵۰ خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha