۲۱ بهمن ۱۴۰۳، ۸:۴۴
کد خبرنگار: 939
کد خبر: 85745039
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در خدابنده افتتاح شد

۲۱ بهمن ۱۴۰۳، ۸:۴۴
کد خبر: 85745039
مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در خدابنده افتتاح شد

زنجان - ایرنا - همزمان با ایام دهه مبارک فجر یک مدرسه خیرساز ۶ کلاسه با اعتبار ۸۰ میلیارد ریالی در روستای لاچوان شهرستان خدابنده افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ‌ مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان روز یکشنبه در آیین بهره برداری از این مدرسه، گفت: ثمره مشارکت و همت خیران در جهت ساخت و توسعه فضاهای آموزشی را در نسل های آینده خواهیم دید و این خیرات، مهمترین و واجب ترین نیکوکاری ها در مقطع کنونی است.

حمیدرضا اسلامی افزود: این گونه مشارکت خیران در مدرسه سازی زمینه تقویت زیرساخت های آموزش و پرورش را در کشور فراهم می کند و در نهایت جامعه از نتیجه آن بهره مند می شود.

وی با بیان اینکه توسعه فضاهای آموزشی و توسعه عدالت آموزشی از اولویت های مهم دولت چهاردهم و از تاکیدات رییس جمهور است، گفت:جلسات هفتگی در استان با مسوولان وزارت آموزش و پرورش برای ساخت و توسعه فضاهای آموزشی و رفع محرومیت ها با پیگیری استاندار زنجان برگزار می شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس زنجان با اشاره به افتتاح مدرسه خیرساز ۶ کلاسه «حاج حیدر شیری» با مساحت ۳۸۷ متر مربع در روستای لاچوان شهرستان خدابنده، گفت:با افتتاح مدارس جدید انتظار می‌رود که کیفیت آموزش در استان زنجان ارتقا یابد و دانش‌آموزان در محیطی امن و مناسب به تحصیلات خود ادامه دهند.

مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در خدابنده افتتاح شد

اسلامی گفت: این اقدام به بهبود شرایط آموزشی کمک می‌کند و نشان‌ دهنده تعهد مسئولان به توسعه زیرساخت‌های آموزشی و سرمایه‌گذاری برای آینده نسل جوان کشور است.

استان زنجان ۲ هزار و ۲۳۸ مدرسه دارد.

جمعیت دانش دانش آموزی این استان در سال جاری به حدود ۲۳۰ هزار نفر می رسد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha