۲۵ اسفند ۱۴۰۳، ۱۰:۲۶
کد خبرنگار: 2239
کد خبر: 85778587
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سفره متنوع نوروزی البرز/ از برنامه های معنوی تا سیر و سیاحت در تاریخ

کرج - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان البرز اعلام کرد: این استان برنامه های فرهنگی معنوی و تفریحی فراوانی برای نوروز ۱۴۰۴ ویژه مهمانان و گردشگران تدارک دیده است.

"نادر زینالی " روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان و عید نوروز امسال تمهیدات ستاد سفر به ریاست استاندار البرز و اعضای ستاد سفر انجام شده و قرار است که یک سری اقدامات قبل از شروع سال انجام شود.

وی گفت: در تمام فعالیت های نوروزی حرمت و شئونات ماه مبارک رمضان مورد تاکید قرار گرفته است.

زینالی بیان کرد: برای هر یک از دستگاههای عضو ستاد سفر نوروزی استان البرز وظایفی تعریف شده است ؛ اکنون اداره کل راهداری استان مشغول فراهم نمودن مقدمات اسکان، تبلیغات ، پاکسازی حاشیه راهها و نصب شبکه روشنایی در جاده ها است.

سفره متنوع نوروزی البرز/ از برنامه های معنوی تا سیر و سیاحت در تاریخ

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی البرز گفت: این اداره کل نیز مسوولیت راه اندازی نوروزگاه ها و ایجاد بازار صنایع دستی در تمام شهرستان ها و در بوستان های استان را عهده دار شده است.

وی بیان کرد: نوروزگاه بوستان چمران کرج مهمترین رویداد نوروزی استان البرز است؛ تلاش شده که در کنار نوروزگاه نمایشگاه صنایع دستی و فروش نیز دایر شود.

مدیرکل میراث فرهنگی البرز گفت : نوروزگاه اصلی از چهارم فروردین ماه و بعد از لیالی قدر در کاخ مرواریدمهرشهر تا ۱۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ خواهیم داشت .

وی بیان کرد: تامین سوخت مورد نیاز خودروهای مسافران ، مکان های اسکان نوروزی ، تامین مایحتاج عمومی و میوه شب عید از برنامه های مهم ستاد سفرهای نوروزی البرز است.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی البرز افزود: کاخ موزه سلیمانیه کرج از فردا بازگشایی می شود،کاج مروارید نیز پس از آن افتتاح خواهد شد؛ از روز چهارم فروردین ماه بازگشایی کاروانسرای تاریخی شاه عباسی ، تپه ازبکی و امامزادگان و مراکز گردشگری در برغان را داریم که برای بازدید مسافران نوروزی و البرزی ها آماده بازدید شده است.

سفره متنوع نوروزی البرز/ از برنامه های معنوی تا سیر و سیاحت در تاریخ

زینالی گفت : برنامه های متنوعی داریم ؛ با حفظ شئون دینی و مذهبی تمام مراکز اقامتی و پذیرایی در این ایام فعال هستند از ۱۵ تا ۲۰ درصد تخفیف برای بحث اقامتی و پذیرایی پیش بینی شده است.

وی یادآور شد: ۱۷ واحد بوم گردی در البرز داریم که بیشتر آنها در شهرستان های اشتهارد و نظرآباد و روستای برغان شهرستان ساوجبلاغ فعال هستند.

.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha