«بد سفر» و «قول مردونه» روی آنتن نوروز/ همزیستی انسان و  لک لک‌ها مستند شد

تهران- ایرنا- آغاز فیلمبرداری مستند «خانه‌ای برای لک‌لک‌ها»، پخش مستند مسابقه «بدسفر» از شبکه نسیم، رسیدن «قول مردونه» به آنتن شبکه سه و پخش فیلم‌های منتخب ایران و جهان در نوروز ۱۴۰۴ از شبکه چهار از مهم‌ترین اخبار امروز حوزه تلویزیون است.

به گزارش ایرنا از معاونت سیما، فیلمبرداری مستند «خانه‌ای برای لک‌لک‌ها» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی اعظم مرادی، تولید جدید شبکه مستند در شهرستان بروجرد آغاز شد.

این مستند به روایت همزیستی کم‌نظیر مردم روستای کپر که به «روستای لک‌لک‌ها» معروف است، با این پرندگان مهاجر می‌پردازد. پرندگانی که برخلاف طبیعت مهاجرتی خود، سال‌هاست این منطقه را خانه خود کرده‌اند.

اعظم مرادی در این‌باره گفت: مستند «خانه‌ای برای لک‌لک‌ها» به همزیستی مسالمت‌آمیز مردم روستا با این پرندگان پرداخته و چالش‌هایی که این همزیستی در حال حاضر با آن مواجه است را به تصویر می‌کشد.

«بد سفر» و «قول مردونه» روی آنتن نوروز/ همزیستی انسان و  لک لک‌ها مستند شد

این کارگردان افزود: روستای کپر که به «روستای لک‌لک‌ها» معروف است، در نزدیکی تالابی بزرگ به نام بیشه دالان قرار دارد که متاسفانه در سال‌های اخیر، تغییرات جوی و فعالیت‌های انسانی تهدیدی جدی برای تالاب‌ به وجود آورده و زهکشی‌های بیش از حد برای کشاورزی و ورود روستاهای اطراف به حریم تالاب موجب کم‌آبی این زیستگاه شده است. مردم روستا برای مقابله با این مشکلات تلاش می‌کنند که درآمد خود را از طریق گردشگری افزایش دهند تا از تالاب‌ها و محیط زیست خود محافظت کنند.

مرادی گفت: این مستند علاوه بر معرفی زندگی لک‌لک‌ها و تالاب‌ها، به چالش‌های محیط زیستی و اجتماعی در منطقه پرداخته و تلاش‌های مردم برای حفظ تعادل زیست‌محیطی را به تصویر خواهد کشید.

او ادامه داد: فیلمبرداری «خانه‌ای برای لک‌لک‌ها» در شهرستان بروجرد واقع در استان لرستان شروع شده و تالاب بیشه دالان و روستاهای اطراف آن لوکیشن ما برای فیلمبرداری هستند.

«خانه‌ای برای لک‌لک‌ها» در شبکه مستند تولید می‌شود و از عوامل آن می‌توان به تهیه‌کننده و کارگردان: اعظم مرادی، فیلمبرداران: مرتضی حکاکیان و محسن مرادی نژاد، تصاویر هوایی: عارف زیودار، صدابردار: امیرعباس امیری و مدیر تولید: یوسف ترابی نژاد اشاره کرد.

«بد سفر» روی آنتن شبکه نسیم می‌رود

مستند مسابقه «بد سفر» به تهیه‌کنندگی احمد شفیعی و کارگردانی مهدی جبین‌شناس از ۹ فروردین ۱۴۰۴ روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

«بدسفر» ترکیبی از سفر و گردشگری را با بازی و ماجراجویی درهم آمیخته و مخاطبان علاوه بر آشنایی با مناطق بکر و طبیعت ایران زیبا، خود را در دل یک رقابت می‌بینند.

در مستند مسابقه «بدسفر» چالش‌های هرگروه با توجه به امکانات طبیعی شهر مقصد برنامه و تجهیزات همراهشان، توسط گروه مقابل طراحی می‌شود.

فصل اول «بدسفر» با حضور ۲ گروه سه نفره در ده قسمت تولید شده و شرکت کنندگان ضمن آشنایی با محیط، متناسب با ویژگی‌های آن منطقه جغرافیایی چالش ‌هایی را با امکانات و محدودیت های آن منطقه برای زمین گیر کردن تیم حریف طراحی می‌کنند.

«بدسفر» محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که در استودیو نوبین تولید شده است.

«قول مردونه»؛ نوروز ۱۴۰۴ روی آنتن شبکه سه

مجموعه تلویزیونی «قول مردونه» به کارگردانی علی طاهر فر و تهیه کنندگی ایرج محمدی، نوروز ۱۴۰۴ بعد از شب‌های قدر از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

این سریال در ۳۰ قسمت و در ژانر کمدی با روایتی جذاب از زندگی در دهه ۶۰ تهیه و تولید شده است.

در سریال «قول مردونه» بازیگرانی همچون محمدرضا هدایتی، شهره سلطانی، محمد نادری، مریم موسویان، رویا میرعلمی، آشا محرابی و سیروس میمنت به ایفای نقش پرداخته اند.

فیلم‌های منتخب ایران و جهان در نوروز ۱۴۰۴

۱۲ فیلم از آثار سینمایی روز ایران و جهان در برنامه «فیلم خانه» در نوروز ۱۴۰۴ از شبکه چهار پخش خواهد شد.

شبکه چهار سیما همچون سال های قبل، منتخب فیلم های سینمای جهان و ایران را با عنوان، «فیلم خانه» در شب های نوروز ۱۴۰۴ در ساعت ۲۰:۳۰ تقدیم نگاه مخاطبان خود می‌کند.

«نگهبان شب» به کارگردانی رضا میرکریمی، «عطرآلود» به کارگردانی هادی مقدم دوست و فیلم های خارجی حاضر در مهمترین جشنواره های مطرح دنیا همچون «پسران نیکل»، «گلادیاتور۲»، «سینگ سینگ»، «کنت مونت کریستو» و«نفر دوم هیات منصفه» عناوین برخی از ۱۲ فیلمی است که در «فیلم خانه» پخش خواهد شد.

این فیلم‌ها از دوشنبه، ۴ فروردین هر شب ساعت ۲۰:۳۰ به روی آنتن شبکه چهار می‌رود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha