نیشابور- ایرنا- خَرو شهری سرسبز و ییلاقی است که در ۱۸ کیلومتری نیشابور قرار دارد. وجود ۴۰۰ هکتار باغ آلو این شهر را به یکی از برترین قطبهای کشاورزی و بزرگترین تولید کننده و صادر کننده آلو در کشور تبدیل کرده است.کیفیت بالای این محصول در خرو موجب شده به این روستا لقب پایتخت آلو بخارای ایران داده شود.
یکی از جاذبه های چشم نواز در فصل برداشت آلو،سبدهای بزرگ و زیادیست که برای تهیه خشکبار با ترتیب خاصی کنار هم روی پشت بام خانه ها قرار گرفته اند و چشم انداز روستا را طلایی کرده اند. باغداران و تجار این شهر سالانه حدود ۱۰ هزار تن از تولیدات خشکبار آلو را به کشورهای هند،بنگلادش،پاکستان و کشورهای عربی صادر می کنند.
نظر شما