علی القاصی مهر روز چهارشنبه در بازدید از محلات شوش، مولوی و هرندی توضیح داد: رییس پلیس تهران گفت که بیش از ۱۳۰ باب منزل با ۸۳۰ اتاقک در این محلهها محل تزریق معتادان بوده و مالکی برای آنها پیدا نشدهاست؛ تعیین تکلیف این خانه ها کار سختی نیست و میتوانید تکلیفشان را در یک زمان بندی مشخص کنید.
وی ادامه داد: همه این اماکن رو پلمب کنید تا مالک آنها پیدا شود و اگر پیدا نشد طبق قانون شهرداریها عمل کنید.
دادستان تهران تاکید کرد: در قوانین، همه دستگاهها و نهادها در جامعهسازی سهیم هستند و وظایفشان مشخص شده است که باید به این نکته توجه ای ویژه کرد.
القاصی مهر گفت: پیگیریهای زیادی در حوزه شوش و هرندی داشتیم و در چندین مرحله عملیات پاکسازی انجام شدهاست اما برای اینکه کار اساسی انجام شود طرحی را تدوین کردهایم که ۱۰ دستگاه به صورت مستقیم در این موضوع مسئولیت دارند و وظایف آنها به تفکیک مشخص شدهاست.
دادستان تهران ادامه داد: استانداری، نیروی انتظامی، شهرداری تهران، مجموعه دادستانی و دادگاهها، شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر، فرماندهی سپاه حضرت رسول الله و دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل زندان ها از جمله دستگاههای مسئول در این زمینه هستند.
وی با بیان اینکه یکی از مباحث اصلی این محلات پرخطر بحث بازسازی محیط آن است و باید اقداماتی را در کوتاه مدت و دراز مدت انجام دهیم تا دیگر جایی برای عرضه مواد مخدر نشود، تاکید کرد: معتادانی که در این محلات هستند، باید جمع آوری و بخشی در مراکز بازپروری نگهداری شوند که در این راستا۱۰ هزار و ۱۴۰ معتاد جمع آوری شد و در مراکز بازپروری هستند.
این مقام تصریح کرد: باید ظرفیت مراکز بازپروری افزایش پیدا کند و مراکزی که داریم کافی نیست و از سوی دیگر طرح های پاکسازی این محلات نباید مقطعی باشد و بازرسی به طور دائم باید ادامه پیدا کند چراکه همه دستگاههای که مسئول هستند باید پاسخگوی مردم باشند.
به گزارش ایرنا، صبح امروز بازدید میدانی پلیس تهران بزرگ، سپاه به همراه دادستان تهران و معاونین شهرداری از محله مولوی انجام شد.
بر اساس این گزارش در این بازدید، سردار حمید هداوند جانشین فرمانده انتظامی تهران، سردار محمدرضا یزدی فرمانده سپاه محمد رسول الله(ص)، محمدرضا جوادی یگانه معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران و علی محمد سعادتی شهردار منطقه ۱۲ حضور داشتند.
نظر شما