به گزارش ایرنا، این مراسم شامگاه سهشنبه با حضور مدیرکل ارشاد گیلان، مدیرکل بنیاد شهید استان گیلان، امام جمعه شهرستان بندرانزلی و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی انزلی برگزار شد.
در این آیین از کتاب "خطابه خوان انقلاب " به قلم "یوسف سیف زاد " و مستند "دریای عشق " به کارگردانی "جواد فیروزی " و از تمثال معنوی اتقیاء اثر "میلاد پسندیده " رونمایی شد.
نویسنده کتاب "خطابه خوان انقلاب" خاطرات شفاهی "سید اسماعیل اتقیاء"از دوران انقلاب نیز در این آیین کتاب حاضر را تاریخ شهری اعلام کرد که مرهون مجاهدتهای این مبارز انقلابی بوده است.
یوسف سیف زاد افزود: اتقیاء شناسنامه تاریخ انقلابی این شهر است و نگارش این کتاب سرآغازی برای ثبت تاریخ شفاهی و جهاد تبیینی است. در استان گیلان کسانی که وقت خود را صرف نگارش تاریخ شفاهی کنند کم هستند و امیدوارم کتاب تاریخ انقلاب انزلی نیز با همت نیروهای انقلابی به سرانجام برسد.
تاریخ انزلی مرهون مجاهدتهای افرادی مانند اتقیاء است
مدیرکل ارشاد گیلان در این مراسم گفت: تاریخ انزلی مرهون اثربخشی مجاهدتهای افرادی مانند سید اسماعیل اتقیاء است. البته اتقیا به این نکوداشت ها نیازی ندارد اما معرفی افرادی مانند اتقیاء و افرادی که به نسل های پیشین تعلق دارند می توانند معرف برشی از تاریخ انزلی به جوانان و همه استان و کشور باشند .
رضا ثقتی تصریح کرد: اتقیاء معرف برگی از تاریخ انزلی است که رهبر فرزانه انقلاب در مورد آن فرموده اند انزلی زنش ، زن قهرمان ، مردش، مرد قهرمان و لکن انزلی قهرمان است، و این امر مرهون اثربخشی مجاهدتهای افرادی مانند اتقیاء در تاریخ این شهر و دیار است.
وی خاطر نشان کرد : مردم انزلی همواره همراه انقلاب بوده و پای نظام ایستاده اند و در زمان انقلاب ، دفاع مقدس، ۹ دی این همراهی را نشان داده اند .
امام جمعه انزلی نیز در این مراسم اظهار داشت: سید اسماعیل اتقیاء از جمله افرادی است که انقلاب را دستمایه رشد شخصی برای زندگی مادی نکرد و این به جهت اخلاصی بود که داشت .
حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین با بیان اینکه ما هرکجا دچار انحراف شدیم به دلیل عدم اخلاص بوده است افزود: صدق از ویژگی های برجسته مومنین است و اگر کسی با خدا دین و مردم روراست و صادق باشد ارج و قرب می یابد .
وی گفت : حضور ما در این جلسه برای تجلیل از این شخصیت برجسته انقلابی نیست بلکه برای این است که بگویند ما نیز به ایشان ارادتی داشتیم .
نظر شما