به گزارش ایرنا، مسابقات روئینگ قهرمانی جهان از روز ۲۷ شهریور در راچیچ جمهوری چک آغاز و تا سوم مهرماه ادامه داشت. مهسا جاور، نازنین ملایی و امیرحسین محمودپور پاروزنان تیم ملی ایران در مسابقات قهرمانی جهان بودند. افشین فرزام هم سرمربی این تیم است. نازنین ملایی قایقرانی المپیکی ایران در این دوره از رقابتها موفق شد به مرحله نیمه نهایی مسابقات A و B برسد. وی پس از حضور در فینال B رقابت ها موفق شد به عنوان هشتم جهان دست پیدا کند. محمودپور در جایگاه چهاردهم قرار گرفت و جاور نیز عنوانی بهتر از نوزدهم را کسب نکرد.
نازنین ملایی پس از کسب عنوان هشتمی جهان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به شرایط مسابقات و رقابت سخت با حریفان در جمهوری چک گفت: مسابقات در سطح جهانی برگزار شد و تمام رقیبان برای قهرمانی تلاش کردند. من نیز با آمادگی به مسابقات گام گذاشتم و توانستم در جمع هشت نفر برتر قرار بگیرم. امیدوارم در آینده جایگاه بسیار بهتری کسب کنم.
ملیپوش قایقرانی ایران با اشاره به کسب عنوان نایب قهرمانی کاپ آسیا در تهران گفت: سطح آن مسابقات در حد لیگ ایران بود و چند کشور نیز شرکت داشتند ما از آن به عنوان دوره تمرینی استفاده کردیم و در شرایط مسابقه قرار گرفتم. نتیجه مسابقات روئینگ کاپ آسیا اصلا برایم مهم نبود. تمام تمرکز من بر روی مسابقات جهانی گذاشتم. البته موفقیت در این مسابقات آسان نبود چون تمام حریفان مطرح جهانی و المپیک در چک حضور داشتند و رقابت بسیار سخت و در بالاترین سطح ممکن برگزار شد.
ملایی این را هم افزود: در ایران پیست استاندارد برای رقابت های روئینگ نداریم و طول پیست مجموعه ورزشی آزادی تنها یک کیلومتر است. ما در این یک کیلومتر تمرین میکنیم و برنامه هم برای هزار متر نخست است اما زمانی که وارد هزار متر دوم خواهیم شد کار سخت میشود زیرا ورزشکار باید برنامه لازم را برای ذخیره انرژی و رسیدن به خط پایانی داشته باشد. متاسفانه این مشکلی است که همواره وجود داشته و امیدوارم به زودی راهکاری برای آن پیدا شود.
قایقران المپیکی ایران یکی از راهکارهای عبور از این مشکل را اردوی خارجی دانست و گفت: ما بارها تقاضای اردوی خارجی داشتیم اما محدودیت مالی و بودجه فدراسیون اجازه این کار را نمیدهد. اگر بودجه فدراسیون اجازه دهد میتوانیم در ماههای منتهی به المپیک یا مسابقات جهانی در یک کشور اروپایی اردو مشترک برگزار کنیم.
ملایی این را هم گفت: پیشبینی جایگاه در مسابقات جهانی و المپیک کار راحتی نیست من در ۱۵ ماه گذشته هم مسابقات المپیک توکیو را تجربه کردم و هم در مسابقات جهانی حضور داشتم. نتایج خوبی کسب کردم. البته این پایان راه من نیست بلکه تلاش دارم تا بتوانم در المپیک ۲۰۲۴ پاریس و ۲۰۲۸ لسآنجلس به موفقیت بیشتری برسم.
نازنین ملایی در بازیهای المپیک 2020 توکیو و در مسابقات روئینگ یک نفره زنان به عنوان یازدهم رسید که بهترین عنوان قایقرانی ایران در تمام ادوار المپیک بود. ملایی همچنین در مسابقات جهانی چک تاریخسازی کرد و به عنوان هشتمی رسید.
نظر شما