به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمدرضا سید النگی شامگاه شنبه در ستاد حمایت از جوانی جمعیت استان گلستان، افزود: مشکل این گروه از متقاضیان در شورای مسکن استان طرح و راهکار مناسب برای حل آن ارائه می شود.
به گفته وی در شهرستان هایی که زمین برای واگذاری به این دسته از متقاضیان وجود نداشته باشد از ظرفیت نهضت ملی مسکن استفاده خواهد شد.
مطابق گزارش اخیر اداره کل راه و شهرسازی گلستان، تاکنون هزار و ۳۰۹ متقاضی دارای سه فرزند و بیشتر برای دریافت زمین ساخت مسکن در ۱۴ شهرستان استان در سامانه مربوطه نامنویسی کرده که در بیشتر شهرها مشکل واگذاری زمین وجود دارد.
تاکید بر حل موانع پرداخت وام ازدواج جوانان
سرپرست معاونت امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان گلستان گفت: تاخیر در پرداخت وام ازدواج جوانان از سوی برخی از بانک های استان یکی از دغدغه های مهم متقاضیان به شمار می رود و نیازمند توجه به این مهم در راستای آسان سازی شرایط از سوی مدیران بانک ها است.
حامد ملاحسنی افزود: ضروری است بانک های عامل در راستای حمایت از جوانی جمعیت، قوانین پرداخت وام ازدواج را آسان سازی کنند.
وی همچنین از تهیه سند خدمات پیش، حین و بعد ازدواج برای جوانان گلستان خبر داد و گفت: برای این طرح پژوهشی در استان که با همکاری جهاد دانشگاهی اجرا می شود، یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
براساس این گزارش، فیروز یازرلو دبیر شورای هماهنگی بانک های گلستان در این نشست، افزود: ۱۹ هزار و ۹۹۴ نفر برای دریافت وام ازدواج در استان تا پایان تیرماه سال جاری ثبت نام کردند که پیگیری برای شتاب در پرداخت تسهیلات به متقاضیان در دستور کار است.
مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان هم بر سرمایه گذاری بیش از گذشته دستگاه های مرتبط در حمایت از جوانی جمعیت استان از جمله آسان سازی وام ازدواج، تامین زمین ساخت مسکن برای متقاضیان دارای سه فرزند و بیشتر و ایجاد مهدهای کودک برای بانوان کارمند دارای فرزند زیر ۶ سال تاکید کرد.
آزاده رجبی گفت: پیگیری طرح های پژوهشی در حمایت از جوانی جمعیت استان از جمله مطالعه ناباروری زنان استان از محل اعتبارات استانداری و دستگاه های اجرایی از دیگر فعالیت ها است.
به گفته وی گلستان جزو هشت استان قرمز و اول کشور در بخش ناباروری زوجین است که مطابق آمار دانشگاه علوم پزشکی حدود ۴۰ درصد زوجین این استان نابارور هستند.
وی تاکید کرد: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دارای دو بال اقتصادی و فرهنگی است که شرح وظایف ۳۸ دستگاه متولی مشخص شده و باید هر کدام به وظایف خود به نحو احسن عمل کنند تا در پایان دوره هفت ساله اجرا از چاله جمعیتی خارج شده و به جوانی جمعیت از جنبه گلستان برسیم.
مطابق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، در گلستان یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب مختلف وجود دارد که ۴۷ درصد از این جمعیت روستایی هستند.
نظر شما