۱۵ شهریور ۱۴۰۱، ۱۰:۴۳
کد خبرنگار: 5300
کد خبر: 84879485
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سجادی: در دولت سیزدهم جوانان از سایه درآمدند/کی‌روش را هم بیاورند از نظر مالی حمایت می‌کنیم

تهران - ایرنا - وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه جوانان در وزارت ورزش در سایه بودند و شورای عالی جوانان ۹ سال تشکیل نشده بود، گفت: در دولت سیزدهم، دبیرخانه شورای عالی جوانان در نهاد ریاست جمهوری تشکیل شد و بعد از مطالعه و پایش خوبی که شروع کردیم، جوانان از سایه درآمدند.

به گزارش خبرنگار ورزشی ایرنا، حمید سجادی در نشست خبری امروز خود با اصحاب رسانه با اشاره به فعالیت یکساله خود در وزارت ورزش بخشی از مختصات روز وزارت ورزش را تشریح کرد و اظهار داشت: سوم شهریورماه احکام خود را از ریاست محترم جمهوری دریافت کردیم و دوران خدمت از سوم شهریورماه آغاز شد. این درحالی است که ۵ الی ۶ روز قبل از آن، اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی توسط وزیر سابق ابلاغ شده بود.

وی افزود: ۲۸ مردادماه اساسنامه ابلاغ شده بود و چالش‌هایی که در شروع کار در بخشی از فدراسیون‌ها در برگزاری مجامع داشتیم دقیقا با موضوع اساسنامه ارتباط داشت. چون اساسنامه نیازمند آیین‌نامه بود تا مجامع برگزار شود. بنابراین اساسنامه، آیین‌نامه، دعواهای حقوقی بین‌المللی ۳ الی ۴ فدراسیون از چالش‌های آغازین ما بود.

سجادی با اشاره به اینکه مجامع سالیانه و انتخابات معوقه داشتیم و معاونت قهرمانی ما کار سنگینی داشت، تصریح کرد: همان زمان خبر محرمانه‌ای رسید که از مهلت زمان‌بندی حرفه‌ای شدن‌ سرخابی‌ها گذشته و یک تهدید جدی ما را دنبال می‌کند و این خیلی جدی‌تر از آن چیزی بود که به ما اعلام شد. با فدراسیون موضوع را دنبال کردیم و یک مهلت یک و سپس یک مهلت سه ماهه دادند که فقط کاربرد داخلی داشت و در خارج کنفدراسیون آسیا تصمیم خود را گرفته بود و هنوز مهلت به پایان نرسیده بود که رای حذف و جریمه سرخابی‌ها صادر شد.

وزیر ورزش ادامه داد: در آن زمان تکالیفی که از سال ۲۰۱۶ تعریف شده بود روی زمین مانده بود که مهم‌ترین آن بحث مالکیت مشترک دو تیم بود که گفته می‌شد دولت مالکیت دارد و بحث تعارض منافع مطرح بود. یکی از مشکلات، پرونده باز بدهی‌های سنگین این دو باشگاه بود. شرایط آن‌ها طوری بود که در پایان فصل بازیکنان خارجی‌شان که قصد رفتن داشتند، با بدهی و نارضایتی می‌رفتند و مسئولان باشگاه‌های ما از این منظر دلهره داشتند که خدایی نکرده تهدید خاصی نشود که اکثرا هم می‌شد.

به گفته سجادی، ولی در حال حاضر بعد از خروج از بلاتکلیفی، فصل نقل و انتقلالات را بدون مشکل پشت سرگذاشتیم. وقتی به کار تیمی به سمت واگذاری سهام رفتیم و قرار شد ۵۱ درصد سهامشان غیردولتی شود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در سایه بودن جوانان در وزارت ورزش یکی دیگر از مسائل بود. اما جوانان از سایه درآمدند. در شرایطی جوانان را تحویل گرفتیم که شورای عالی جوانان ۹ سال تشکیل نشده بود. دبیرخانه شورای عالی جوانان در نهاد ریاست جمهوری تشکیل شد و بعد از مطالعه و پایش خوبی که شروع کردیم، جوانان از سایه درآمدند. هدف من این است که حوزه جوانان قرارگاهی برای پیگیری بسیاری از مسائل شود.

در ۷ ماه اول ۶۵۰ پروژه را تکمیل کردیم

وزیر ورزش با اشاره به فعالیت‌های شرکت توسعه و تجهیز اماکن ورزشی در زمان ورودش به وزارت ورزش، گفت: مدیرعامل جدید شرکت توسعه بعد از منصوب شدن در جلسه‌ای با من اعلام کرد باید ۷ میلیارد تومان حقوق بدهد اما نمی‌تواند. وقتی علت را سؤال کردم تأکید کرد علاوه بر حقوق، ۴۰۰ میلیارد تومان منفی هستیم. الان نه‌تنها منفی نیست؛ بلکه هم در تراز مثبت و سود قابل‌توجه کار می‌کند و از نظر رسیدگی به پروژه‌ها شرایط خوبی دارد و جنب‌وجوش خاصی در استان‌ها شکل‌گرفته و شرکت توسعه تمام تلاش خود را به کار گرفته که پروژه‌های نیمه‌تمام را تکمیل کند. بالغ بر ۶ هزار پروژه نیمه‌تمام داشتیم. در ۷ ماه اول ۶۵۰ پروژه را تکمیل کردیم، برخی پروژه‌ها توسط استان‌ها پیگیری شد و الان تقریباً به مرز ۵ هزار پروژه نیمه‌تمام رسیده‌ایم.

سجادی با بیان مشکلات سال قبل ورزش، تصریح کرد: کم‌توجهی به ورزش زنان یکی از مشکلات بود. در حال حاضر شرایط ورزش زنان امیدوارکننده است. در بحث فوتبال مشکلات تبلیغات محیطی داشتیم و باشگاه‌ها علاقه‌مند بودند که تبلیغات محیطی را در دست خود بگیرند.

وی با اشاره به اینکه سریع‌ترین صعود را به جام جهانی داشتیم، تصریح کرد: اختلافات حقوقی بین رسانه‌ها و وزارت ورزش داشتیم که خواهش کردم با درک متقابل این مسائل حل‌وفصل شود که شد. تعلیق فدراسیون جودو خبر خوبی نبود. در حال پیگیری هستیم که به شرایط بهتری برسیم.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در سفر به سوئیس از کمیته بین‌المللی المپیک کمک گرفتیم تا ورزشکاران این رشته از حضور در مسابقات جام نمانند. مثلاً در راه رسیدن به المپیک پاریس، مجوزهای لازم را گرفتیم که جودوکاران با پرچم کمیته بین‌المللی المپیک در مسابقات کسب سهمیه حضور داشته باشند. محرومیت جودو نزدیک به المپیک تمام می‌شود و مسئولان بین‌المللی هم موافق بودند که ورزشکاران دراین‌بین متضرر نشوند.

وی تاکید کرد: قانون وظایف و اختیارات وزارت ورزش را در دستور داشتیم که نیازمند تدوین ۱۰ آیین‌نامه بود و در حال حاضر همه به تصویب رسیده و مشکل آیین‌نامه‌ای نداریم.

به دنبال استقلال و خودکفایی ورزش زنان هستیم

سجادی درباره بحث استخدام ورزشکاران هم اظهار داشت: در دیداری که با مقام معظم رهبری داشتیم، سه هفته بود که به وزارت ورزش آمده بودم. در این دیدار ورزشکاران از موضوع استخدامشان گلایه داشتند. مقام معظم رهبری دستور پیگیری صادر فرمودند و ۴۸ ساعت بعدازاین اتفاق ما در هیئت دولت موضوع را مطرح کردیم و رئیس‌جمهوری دستور داد هیچ ورزشکاری که رده قهرمانی‌اش در تقسیمات ما مهم است، مشکل شغلی، معیشتی و بیمه نداشته باشد.

سجادی افزود: بالغ بر ۲۴۰ الی ۵۰ هزار نفر از قهرمانان ما کارهای استخدامی‌شان انجام شد. پیگیری آن کار سنگینی است که هنوز ادامه دارد و خدا را شکر در حال انجام است. طرحی را دنبال می‌کنیم که دوران ورزش، مربیگری و پست‌های مختلف مثل آنالیزور  سابقه بیمه محسوب شود. به‌شخصه موضوع بیمه حوادث ورزشکاران را هم دنبال می‌کنم.

وزیر ورزش با اشاره به سایر اقدامات انجام شده در زمان حضورش در وزارت ورزش گفت: ایمن‌سازی سواحل یکی از طرح‌های ما بود که رئیس‌جمهوری ۲۰۰ میلیارد تومان به آن اختصاص داد. در طول یک سال گذشته ۴۰ بار به استان‌ها سفر کردم و در مکاتبات از طریق معاونت قهرمانی به تمام فدراسیون‌های ورزشی نوشتیم که تمام تلاش خود را انجام دهید که ورزش گران نشود. در مجموعه ورزشی انقلاب ۳۲ بهره‌بردار داریم و من تذکر دادم که افزایش تعرفه نداشته باشیم؛ اما عزیزان درباره افزایش هزینه‌های بهره‌بردار صحبت کردند و من عنوان کردم که افزایش بها باید منطقی باشد.

وی با اشاره به دیگر سیاست‌های وزارت ورزش افزود: استقلال و خودکفایی ورزش زنان یکی دیگر از سیاست‌هایی است در حال دنبال‌کردن آن هستم. خدا را شکر در حوزه ورزش زنان پیشرفت‌های چشمگیری داشتیم. ۴۹ فدراسیون ورزشی ما در بخش ورزشی فعال هستند. ضمن این که زنان ما در بازی‌های کشورهای اسلامی قونیه در مقایسه با باکو عملکرد قابل‌توجهی داشتند.

سؤال، تذکر یا استیضاح هر وزیر ابزار قانونی نمایندگان مجلس است

وزیر ورزش در واکنش به تعیین تکلیف فدراسیون‌های ژیمناستیک و دوچرخه‌سواری اظهار داشت: در سفر به  لوزان، چند دیدار مهم داشتیم که مهم‌ترین آن دیدار با توماس باخ بود. در ژیمناستیک سؤال اصلی این بود مسئولیت با کیست؟ ما مشکلی با برگزاری انتخابات نداشتیم. آنها می‌گفتند ایمیل‌ها با نام رئیس قبلی است و هنوز نمی‌دانیم چه کسی مسئول است و فدراسیون را اداره می‌کند. توضیحات کامل را دادیم‌ قرار شد با کمیته جلسه بگذاریم، این کار انجام و مرزوقی سرپرست شد و مشکلی برای برگزاری انتخابات نداریم؛ اما طبق اساسنامه الان برای ثبت‌نام اقدام کنیم در بهترین شرایط چهار ماه وقت می‌برد.

سجادی درباره اینکه گفته می‌شود نامه تهدید به تعلیق ژیمناستیک به ایران رسیده است، عنوان کرد: نمی‌دانم چه واژه‌ای به کار ببرم، رئیس قبلی پسورد و ایمیل فدراسیون در دستش است و آن را نمی‌دهد. ایمیل دست ما نیست ممکن است در این مدت مکاتباتی صورت بگیرد و آنها هم طبیعی است نامه بزنند و بپرسند چه اتفاقاتی افتاده است. اینها به‌خاطر اطلاعاتی است که از داخل ارائه می‌کنند. رئیس قبلی در جلسه‌ای اعلام کرده که ایمیل و پسورد را نمی‌دهد.

سجادی در واکنش به شایعات مطرح شده در خصوص استیضاح او گفت: منشأ این اخبار را نمی‌دانم. سؤال، تذکر یا استیضاح هر وزیر ابزار قانونی نمایندگان مجلس است. طبیعتاً ما هم باید پاسخ‌گو باشیم. اما رسماً فقط یک‌بار از من سؤال شد که نماینده کمیسیون فرهنگی گفت قانع نشدم. به هیئت‌رئیسه رفتم و سؤال در خصوص قانون وظایف و اختیارات وزارت ورزش بود که قانون تصویب شده و ۶ ماه وزارت ورزش مهلت داشته که آیین‌نامه‌های اجرای قانون را تصویب کند. هشت مورد تصویب شده بود ۲ مورد که سنگین‌تر بود، طول کشیده بود. در زمانی که سؤال مطرح شد، تصویب ۲ آیین‌نامه مانده بود. البته من از سوال مجلس ممنونم چون باعث شد مشتاقانه آن را پیگیری کنیم و ۴۸ ساعت بعد، موضوع تمام شده بود. به من گفته شد به مجلس بیاید و ما پاسخ شما را به رأی نمی‌گذاریم. من رفتم و گزارش عملکرد ارائه کردیم.

وی افزود: سؤال‌کننده محترم در آن روز گفت وزیر ورزش گفته بود حال ورزش خوب نیست؛ ولی من می‌گویم حال ورزش خوب نیست. در آن روز به من کارت زرد داد و تا امروز هم گله‌ای نکردم؛ چون وزیر باید پاسخ‌گو باشد. امکان دارد باز هم از من سؤال کنند.

وی در واکنش به طرح استیضاحش به دلیل انتخاب مهدی تاج به ریاست فوتبال افزود: در فضای مجازی که نمی‌توان فردی را استیضاح کرد. من هم مثل شما این را شنیده‌ام. واژه وزیر از سنگینی کار می‌آید و وقتی من قبول کردم وزیر باشم، باید پاسخ‌گو باشم. هر سؤالی هم بکنند، پاسخ می‌دهم. اما استیضاح مراحل قانونی دارد. اگر خیلی از استیضاح من خوشحال هستید من دوباره دراین‌خصوص توضیح دهم.

سجادی در پاسخ به نارضایتی رؤسای فدراسیون‌های ورزشی از پرداخت بودجه‌ها گفت: بر اساس تخصیصی که به ما می‌دهند، برنامه مدونی برای پرداخت داشته باشیم. یک تیم برای این کار تشکیل شده که تک‌تک با رؤسای فدراسیون‌ها جلسه می‌گذارند. از پولادگر خواهش کردم که این جلسات را تسریع کنند.

وزیر ورزش و جوانان با تأکید بر اینکه بودجه بر اساس نیاز فدراسیون‌ها پرداخت شده است، ‌توضیح داد: بودجه را می‌توان ماهی یا فصلی پرداخت کرد یا نیمه اول و دوم سال. این نظم اداری یک مجموعه است. خواهش من این بوده که تا شش‌دوازدهم بودجه را به دست فدراسیون‌ها برسانند. مسئولیت این کار را به محمدرضا پولادگر داده‌ام و شهادت می‌دهم که او پیگیر است. کشتی، والیبال، اسکی نیاز به کمک داشتند که وارد شدم و کمک کردم. انشا الله نظم و انضباط مالی برقرار می‌شود و مشکلی نیست. این را هم بگویم که فقط ۹ درصد افزایش بودجه داشتیم.

۲ دهه صحبت در مورد حق پخش تلویزیونی

وی همچنین در خصوص مشکلاتی که در خصوص  حق پخش تلویزیونی به وجود آمده عنوان کرد: داستان حق پخش اتفاقی است که در دنیا شروعش برای اولین‌بار نیم‌قرن پیش در فوتبال ایالات متحده شروع شد و ۱۰ سال طول کشید که در کنگره تصویب شد. این اخبار به فیفا رسید و فیفا هم استقبال کرد و آن را به اعضای خود در دنیا ابلاغ کرد.

وزیر ورزش ادامه داد: اما حق پخش در فیفا و کنفدراسیون‌های قاره‌ای به یک شاخص عملکردی امتیاز دادن به باشگاه‌ها تبدیل شده است. ۲ دهه است که در ایران ما از آن صحبت می‌کنیم. بایستی حق پخش در بودجه دیده شود و آن را به صداوسیما بدهند. چون رسانه ما ملی است و از خودش بودجه ندارد.

سجادی با اشاره به اینکه حق پخش در ای اف سی و فیفا شرایط قانونی پیدا کرده و برای حرفه‌ای شدن باشگاه‌ها امتیاز دارد تصریح کرد: بنابراین ما، صداوسیما و دولت دنبال آن هستیم و دیروز هم جلسه خوبی در این‌ خصوص داشتیم و هر سه تفاهم داشتیم و مقرر شد من شرح کاملی از قضایا به محمد مخبر بنویسم که صداوسیما هم دلیل قانونی برای آن داشته باشد. عددی که از محل تبلیغات ورزش به وزارت ورزش دادند، ۷ میلیارد تومان بود که ما هم آن را بین فدراسیون‌ها توزیع کردیم.

احتمالاً انتخابات سوارکاری تکرار می‌شود

سجادی در پاسخ به سؤال ایرنا در خصوص قانون منع به‌کارگیری رؤسایی که سه دوره فعالیت داشتند، تعیین تکلیف فدراسیون‌هایی که با سرپرست اداره می‌شوند از جمله بدمینتون و سوارکاری و نیز تکلیف رؤسای بازنشسته فدراسیون‌های ورزشی هم گفت: قانون سه دوره به ما ارث رسیده است و البته در حال بررسی است. به آیین‌نامه‌ای که در زمان علی‌نژاد تدوین شده بود، چند ایراد گرفته شد و فدراسیون‌ها گفتند که باید بازنگری شود. بر همین اساس فدراسیون‌ها آمدند و کمی بازنگری شد، اما هنوز هم اساسنامه و آیین‌نامه نیاز به بازنگری دارد.

وی افزود: درباره سوارکاری جلسات زیادی گذاشتیم. در حال حاضر خلیلی نامه‌ای به ما نوشته و امکان بسیار زیادی وجود دارد که انتخابات سوارکاری تکرار شود. انتخابات فدراسیون بدمینتون و شمشیربازی باید به‌ سرعت برگزار شود. از دوران سرپرستی استقبال نمی‌کنیم، چون القای بلاتکلیفی است.

وی در خصوص وضعیت رؤسای بازنشسته هم افزود: کیکاووس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک بازنشسته است و خسروی وفا درخواست کرد برای انجام کارهای اداری چند روز به او مهلت داده شود. در نهایت این‌که در خصوص بازنشسته‌ها قانون را رعایت می‌کنیم.

از هر تصمیم فدراسیون فوتبال برای سرمربی تیم ملی حمایت می‌کنیم

وزیر ورزش و جوانان در خصوص تغییرات نیمکت تیم ملی فوتبال و سفر به قطر، عنوان کرد: آنها بیشتر پیگیر پاداش‌ها بودند. ما متهم شدیم که کار غیر حرفه‌ای انجام دادم، در حالی که به دستور رئیس‌جمهور رفتم تا چند مسئله دیگر را نیز پیگیری کنم. با اسکوچیچ صحبت کردم و گفتم بازیکنان می‌خواهند با من حرف بزنند او گفت مشکلی نیست و شما برادر بزرگتر ما هستید. همه مطالب خود را گفتند، از فدراسیون هم نمایندگانی حضور داشتند. کسی به خودش اجازه نداد به مباحث فنی ورود کند الان هم می‌گویم هر بحثی دارند به خوبی حل شود. گفتیم تصمیم درست فنی بگیرید ما حمایت می‌کنیم، می‌خواهید کی‌روش را بیاورید از نظر مالی حمایت می‌کنیم، گفتیم زیدان را می‌خواهید به ترکیه بروید و صحبت کنید او تشریفات خاص دارد. زمانی که در سایپا برای حضور او مذاکره کردیم، یک ماه بعد جواب داد ۱۵ هزار یورو بدهید ما مذاکره کنیم! گفتم تصمیمی که می‌گیرید مردانه بایستید. گفتند شما چه می‌گویید گفتم ما که نباید بگوییم. بالاخره رای به تثبیت اسکوچیچ دادند. از گزینه‌های داخلی هم دایی، نکونام و قلعه‌نویی را گفتند که گفتم برای ما فرقی ندارد و از نظر مالی تامین می‌کنیم.

وی در پاسخ به اینکه موضع وزارت ورزش در مورد حضور کی‌روش روی نیمکت تیم ملی در صورت استعلام، چیست؟ اظهار کرد: به مسائل فنی هیچ فدراسیونی اعم از فدراسیون فوتبال ورود نمی کنیم و به سرپرست سابق فدراسیون فوتبال نیز اعلام کردیم هر تصمیمی بگیرید از آن حمایت خواهیم کرد و فدراسیون فوتبال در این رابطه باید تصمیم‌گیری کند و پای تصمیمی که می‌گیرد، بایستد و باید بگویم که هیچ استعلامی نیز از وزارت ورزش و جوانان صورت نگرفته است.

وجهه مدیریتی پولادگر غیر قابل انکار است

سجادی در خصوص انتخاب معاونان وزرات ورزش از جمله پولادگر و ماجرای درگیری او با علیرضا دبیر گفت: وجهه مدیریتی و سبقه پولادگر غیرقابل انکار است. در زمانی که از او دعوت به همکاری کردیم، تشخیص ما این بود که او دانش و توانایی لازم برای معاونت قهرمانی را دارد. کار وسیع است و شوخی نیست. رسیدگی به همه کارهای زمان‌بر است. خوشبختانه نظام باشگاه‌داری یکی از کارهایی است که ما در کمیسیون فرهنگی مجلس درحال پیگیری آن هستیم. هزار و یک کار وجود دارد و کارها سنگین است. اما ورزش شیرین است و همه دوست داریم منشا خدمت باشیم. بنابراین با توجه به سنگینی کار نیازمند فردی هستیم که پختگی لازم و نفوذ کلام داشته باشد. ما باید کسی را به عنوان معاون می‌گذاشتیم که این خصیصه‌ها را داشته باشد. این که فدراسیون تکواندو چه منحنی رشدی داشته ملاک نیست و جمیع جهات برایمان مهم بود. به همین خاطر از پولادگر دعوت به همکاری کردیم.

دبیر برای خودش حرص و جوش نمی‌زند

وی ادامه داد: مباحثی که سر بودجه با فدراسیون‌ها به وجود می‌آید و من ورود می‌کنم به معنی دور زدن معاونم و وتو کردن او نیست. من در مورد تبصره ۱۴ بودجه کشتی به مسئله دبیر و پولادگر ورود کردم. خواهش کردیم که تبصره ۱۴ زودتر به کشتی اختصاص داده شود که کمیسیون فرهنگی هم همکاری لازم را انجام داد. از طرفی دبیر هم برای خودش حرص و جوش نمی‌زند. کشتی ورزش اول ایران است. خرج هم دارد. الان فضایی که فدراسیون کشتی انجام شده از یک هتل شیک‌تر است. ضمن این که ما باید در ورزش هنر دوستی و رفاقت و گذشت را داشته باشیم. ما در ورزش هم آدم بزرگ و هم افراد بزرگوار می‌خواهیم.

نیاز به احیا روحیه پهلوانی داریم

سجادی تصریح کرد: ما در کشتی روحیه جوانمردی و مردانی چون پوریای ولی و تختی را داریم. در حال حاضر نیاز به احیا روحیه‌های پهلوانی داریم. البته هست و شاید کمتر دیده می‌شود. حالا اختلاف سلیقه‌ای بین رئیس فدراسیون و معاون وزارت ورزش صورت گرفته و نباید این‌طور به آن پرداخته شود یا کسی از آن خوشحال شود. در حال حاضر گاهی اختلافات را دامن می‌زنیم ولی این رفتارها در گذشته نبوده و همواره افراد برای آشتی دادن قدم برمی‌داشتند. باید سعی کنیم تعارضات را کم کنیم چون دوستی یک دنیا ارزش دارد و مدال‌ها می‌آیند و می‌روند. ما در جامعه ورزش چشم‌مان در چشم هم است. من نهایتا ۸ سال می‌خوام وزیر باشم و بعدش باید بروم. باید در هر مقطع از زندگی سعی کنیم از انسانیت دور نشویم و ملی فکر کنیم تا خدایی نکرده ظلمی اتفاق نیفتد.

اختلاف نظرها را نمی‌گذاریم حاد شود

وزیر ورزش و جوانان در واکنش به عدم امضای صورت جلسه مالی فدراسیون کشتی از سوی پولاگر بر سر بودجه ۷۰ میلیارد تومانی اختصاص یافته به کشتی از سوی مجلس گفت: در مورد کشتی توضیحات لازم را دادم و بیشتر از این به صلاح نمی‌بینم به آن بپردازیم. هنوز اعلام نشده که چرا صورت جلسه مجمع امضا نشده. من برای پولادگر نوشتم که انجام شود. این که اگر دیر امضا شود چه تبعاتی خواهد داشت توسط بخش حقوقی ما پیگیری می‌شود. برخی اختلاف نظرها را نمی‌گذاریم حاد شود و حتما برطرف می‌شود. هم پولادگر بزرگوار است هم دبیر. وظیفه ما این است که حضور داشته باشیم و فکر کنیم و به وصل کمک کنیم.

اتمام طرحه‌های نیمه تمام یکی از تکالیف ما است

سجادی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در خصوص تکمیل طرح‌های ورزشی گفت: این موضوع یکی از دغدغه‌های وزارت ورزش و جوانان است. تسریع در روند آماده‌سازی پروژه‌های نیمه‌تمام یک ضرورت است اما امسال بین هزار و ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیاردتومان بیشتر بودجه عمرانی نداریم. همه این پروژه‌های برای رسیدن به بهره‌بردای برسد با هزینه‌های امسال ۴۸ هزار میلیارد تومان پول نیاز دارد که رقم سنگینی است. این‌ها همه برای پروژه‌های فعال است و ما تعداد ۶۰۰ و اندی پروژه‌های غیرفعال داریم. اگر بخواهیم با منابع دولتی پیگیر پروژه‌ها باشیم نیم قرن طول می‌کشد. اما قانون شکل‌های مختلفی از مشارکت برای تامین اعتبار پیش پای ما گذاشته. ولی بحث اتمام پروژه‌های نیمه تمام یکی از تکالیف ماست و انشاا... خداوند توفیق دهد که به بهترین شکل آن را به اتمام برسانیم.

تشکیل فدراسیون آمادگی جسمانی توفیق بزرگی برای فدراسیون همگانی است

وزیر ورزش و جوانان همچنین درباره حاشیه‌های تشکیل فدراسیون آمادگی جسمانی و اعتراض مسئولین فدراسیون ورزش همگانی اظهار کرد: این موضوع در شورای معاونین وزارت مطرح می‌شود تا آن را بررسی کنیم. انتظار داشتیم که مسئولین این فدراسیون خوشحال شوند زیرا توفیق بزرگی برای آنهاست. اینکه یک کمیته این فدراسیون به یک فدراسیون جدید تبدیل شود اتفاق خوبی محسوب می‌شود.

وی درباره اینکه گفته می‌شود فقط رشته‌های حاضر در بازی‌های آسیایی و المپیک می‌توانند فدراسیون مستقل داشته باشند، گفت: چنین موضوعی درست نیست. به‌زودی فدراسیون‌های جدید دیگری هم تشکیل می‌شوند. این مسئله نشانه رشد و توسعه است.

سجادی ادامه داد: حیدر فرمان رئیس فدراسیون بین‌المللی کوراش که برای انتخابات کمیته المپیک به ایران سفر کرده بود تاکید و خواهش داشت که فدراسیون مستقلی برای این رشته تشکیل شود. در کشورهای دیگر انجمن و فدراسیون با هم تفاوت دارند. وقتی انجمن‌ها در دل فدراسیون‌ها باشند رئیس آنها انتصابی است و با یک امضا تغییر می‌کند. با تبدیل انجمن به فدراسیون هم انتخابات برگزار می‌شود و هم باید پاسخگو باشد و بودجه مستقل دریافت می‌کند. این مسئله را باید به فال نیک بگیریم.

وی گفت: در خبرها دیدم که نوشته‌اند قلب فدراسیون همگانی از کار افتاد. خدا نکند که این اتفاق رخ بدهد. ماه‌ها برای تشکیل فدراسیون آمادگی جسمانی برنامه‌ریزی کردیم. خواهش می‌کنم جامعه ورزش به ما اعتماد داشته باشند و اگر نظری دارند از طریق معاونین وزارتخانه مطرح کنند. اگر من از سیاست آمده بودم شاید احساس غریبگی می‌کردند اما من که خودم ورزشکار بودم و پس از آن هم در مدیریت ورزش رشد کردم. در روزهای اخیر پیام‌های تبریک زیادی از سوی جامعه ورزش دریافت کردم که تشکیل فدراسیون آمادگی جسمانی را اتفاقی خوب توصیف می‌کردند.

سرخط اخبار ورزش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha