۲۰ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۰۵
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 85052448
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

ملایر با نصب ۲۰۰ نماد شهری به استقبال نوروز می رود

همدان - ایرنا- شهردار ملایر از آماده‌سازی بیش از ۲۰۰ المان(نماد) نوروزی در راستای طرح استقبال از بهار در این شهر خبر داد و گفت: از این تعداد بیش از ۵۰ المان‌ تجسمی و ۱۵۰ المان نوری است که در نقاط مختلف شهر نصب می شود.

مجید فرجی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: با توجه به رویکرد مدیریت شهری در تلطیف و ایجاد نشاط در فضاهای شهری و ایام نوروز، نصب المان‌های نوروزی در میادین و بلوارهای سطح شهر در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: با وارد کردن هنر در زندگی روزمره شهروندان و تزریق لطافت و شادابی در معابر شهری، باید چهره شهر را متحول و زمینه افزایش نشاط و شادابی شهروندان و مسافران نوروزی را فراهم کنیم.

شهردار ملایر با اشاره به تلاش شبانه‌روزی نیروهای زحمتکش اداره سیما و منظر شهری برای مهیا کردن فضایی جذاب و دلنشین برای شهروندان و مسافران نوروزی، بیان کرد: علاوه بر نصب المان‌ها، آذین‌بندی گسترده شهر، بازسازی و رنگ‌آمیزی المان‌های قدیمی و ساماندهی تابلوهای ورودی شهر نیز برای ایام نوروز انجام شده است.

فرجی ادامه داد: بیش از ۵۰ المان متنوع نوروزی شامل ست سماور، شخصیت‌های کارتونی، نیمکت، سنگ طرح ماهی نوروز، پرنده و موسیقی، عمو نوروز، خانه‌تکانی، سبد بادکنک و حاجی فیروز، خانه سنتی، فرفره، جوجه فصلی، سیب سبز و ماهی، ست بره ناقلا، گلدان ایموجی، گوی فلزی گل نرگس، ماهی بزرگ و بیش از ۱۵۰ المان نوری با هدف ایجاد چشم‌اندازی زیبا و افزایش زیبایی‌های بصری در روزهای آینده جانمایی و نصب خواهند شد.

وی گفت: به همت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری ملایر و در آستانه بهار تمامی بوستان‌ها، میادین و بلوارهای سطح شهر با بیش از ۱۵ هزار گلدان گل شب‌بو، پنج میلیون نشاء گل بنفشه و انواع گل‌های بهاری و متنوع مزین می‌شوند.

شهردار ملایر با بیان اینکه زیباسازی محیط شهری نقش مهمی در ارتقای روحیه شهروندان دارد، بر ضرورت گل‌کاری گسترده و توجه به سیمای شهر تأکید کرد و افزود: طرح‌های اجرایی استقبال از بهار سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری در حوزه فضای سبز و زیباسازی بدون وقفه و با بسیج تمامی امکانات در حال انجام است.

ملایر با نصب ۲۰۰ نماد شهری به استقبال نوروز رفت

فرجی کاشت گل‌های فصلی در میادین و بوستان‌های سطح شهر برای ایجاد چشم‌انداز مناسب، زیبایی منظر شهری، ایجاد نشاط و شادابی شهروندان و بهسازی محیط شهری را از دیگر اقدامات این سازمان در آستانه نوروز برشمرد و بیان کرد: ملایر به طور کامل آماده استقبال از بهار و مسافران نوروزی است.

وی یادآور شد: گل‌کاری فصلی در کنار کاشت گل‌های دائمی، همه‌ساله در سه مرحله بهار، تابستان و پاییز در فضای سبز شهر ملایر صورت می‌گیرد و سبزبانان سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری علاوه بر کاشت انواع گل‌های فصلی، کاشت درخت و درختچه را نیز در دستور کار دارند.

شهردار ملایر همچنین به اجرای پویش ملی «ایران سرسبز، ایران قوی» همزمان با هفته درختکاری و منابع طبیعی در دبیرستان‌های دخترانه فرزانگان و سماء اشاره و بیان کرد: این اقدام با هدف نهادینه کردن فرهنگ درختکاری و آموزش حفظ و نگهداری از منابع طبیعی انجام شد.

فرجی با بیان اینکه دانش‌آموزان با کاشت درخت، درختچه، گل‌های فصلی و دائمی در حیاط مدرسه به استقبال بهار رفتند، افزود: در راستای تحقق اهداف پیش‌بینی شده در قانون هوای پاک، امسال در یک اقدام هماهنگ و یکپارچه پویش ملی "ایران سرسبز- ایران قوی" با هدف افزایش سرانه فضای سبز شهری اجرا می‌شود تا شهرداری‌های شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت، سرانه فضای سبز خود را حداقل به ۱۵ مترمربع برسانند.

وی سرانه فضای سبز جهان شهر ملایر را ۲۲ مترمربع عنوان کرد و گفت: به منظور توفیق بیشتر در حفظ و نگهداری از گنجینه‌های سبز شهر، مشارکت و همراهی شهروندان امری ضروری است و تلاش می‌کنیم با توسعه فعالیت‌ها در زمینه آموزش شهروندی به ویژه در مدارس، مشارکت شهروندان را در حفظ و نگهداری از عرصه‌های سبز شهرمان افزایش دهیم.

ملایر با نصب ۲۰۰ نماد شهری به استقبال نوروز رفت

شهردار ملایر طرح «مدرسه سبز» را حرکتی به‌سوی نهادینه کردن فرهنگ مهربانی با طبیعت در نسل آینده دانست و اظهار داشت: همزمان با هفته درختکاری، طرح "مدرسه سبز" در مهدکودک "ماهی گلی" اجرا شد و نونهالان به‌عنوان همیاران کوچک فضای سبز، با اهمیت محیط‌زیست و فضای سبز شهری آشنا و گل‌های دائمی و چند اصله نهال در حیاط مهدکودک کاشتند.

فرجی یکی از شاخصه‌های اصلی توسعه پایدار را نگهداشت توسعه محیط‌زیست و حفظ و نگهداری محیط زیست را یک وظیفه ملی و دینی دانست و افزود: طرح مدرسه سبز حرکتی به‌سوی نهادینه کردن فرهنگ مهربانی با طبیعت و نگهداری فضای سبز برای نسل آینده است و کودکان و دانش‌آموزان بهترین سرمایه انسانی برای آموزش و فرهنگ‌سازی در حوزه گسترش و نهادینه‌سازی فرهنگ درختکاری و حفاظت از محیط‌زیست محسوب می‌شوند.

به گزارش ایرنا؛ ملایر پس از همدان دومین شهر بزرگ استان است که سالانه مسافران زیادی به ویژه در ایام نوروز به این شهرستان سفر می‌کنند.

تاکنون بیش از ۳۴۰ اثر و بنای تاریخی در این شهرستان شناسایی شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha