دکتر اللهوردی ارجمند روز شنبه در حاشیه بهرهبرداری از این آزمایشگاه به خبرنگار ایرنا بیان کرد: این آزمایشگاه در یک اقدام جهادی و در طول ۱۰ ماه گذشته با ۴۵ میلیارد ریال هزینه ایجاد شد تا خدمات تخصصی تشخیصی ارایه دهد.
وی با بیان اینکه پنج میلیارد ریال از هزینه خرید تجهیزات این آزمایشگاه توسط خیران تامین شد، اضافه کرد: در این آزمایشگاه امکان تشخیص آنفلوآنزا، کرونا، هپاتیت B و C با هزینه اندک میسر است و پاسخ آزمایشها به طور دقیق و سریع در اختیار مراجعهکنندگان قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه غیر از مراغه، نمونههای ارسالی از شهرستانهای اطراف نیز پذیرش خواهد شد، افزود: اخذ درجه سبز برای آرمایشگاه مرکزی بهداشت از سوی دفتر سازمان جهانی بهداشت زمینه را برای راهاندازی این آزمایشگاه تشخیص سلولی و مولکولی فراهم کرد.
به گفته رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه هدف از راهاندازی این آزمایشگاه دسترسی اهالی جنوب استان به خدمات آزمایشگاهی تخصصی به واسطه فناوریهای نوین و تجهیزات پیشرفته است.
دکتر الهه حقگشایی، رییس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در خصوص نتایج راهاندازی این آزمایشگاه بیان کرد: مجهز کردن آزمایشگاهها با تجهیزات پیشرفته، ارایه خدمات آزمایشگاهی استاندارد و ایمن در جنوب استان را میسر میسازد.
به گزارش ایرنا آزمایشگاه مرکزی بهداشت در کنار آزمایشگاه سلولی و مولکولی مرکز بهداشت شهرستان، اواخر سال گذشته موفق به اخذ درجه سبز توسط ارزیابان دفتر سازمان جهانی بهداشت شد.
نظر شما