تأمین تجهیزات پزشکی در بیمارستان‌های دولتی توسط خیرین

تهران - ایرنا - قائم مقام جامعه خیرین حامی معلولان کشور از فعالیت خیرین در مراکز درمانی دولتی با همکاری شهرداری تهران خبر داد و گفت: تامین تجهیزات پزشکی بیمارستان‌های دولتی از مهمترین اقدامات است.

به گزارش ایرنا، محمدرضا کارگری در نشست هم‌اندیشی انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی که با حضور جمعی از خیرین بخش درمان برگزار شد، اظهارداشت: در این نشست به مشکلات در بیمارستان شریعتی پرداخته شد تا بتوانیم از ظرفیت خیرین برای رفع این مشکلات استفاده کنیم.

وی ادامه داد: البته ناگفته نماند اکثر بیمارستان‌های دولتی با مشکلاتی روبرو هستند اما با توجه به اینکه بیمارستان شریعتی یک بیمارستان ژنرال است و با توجه به اینکه بیمارستانی است که از تمام کشور به آن مراجعه می‌کنند به‌طبع باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد و به دلیل تحریم‌هایی که هستیم اینگونه بیمارستان‌ها با مشکلاتی روبرو هستند.

کارگری با اشاره به حضور خیرین در عرصه‌های مختلف افزود: خیرین در بخش مدرسه‌سازی، احداث مسکن برای افراد معلول درمان پیشگام هستند.

قائم مقام جامعه خیرین حامی معلولان کشور با اشاره به اینکه خیرین از سال ۵۷ تاکنون در همه عرصه‌ها پای کار هستند، گفت: یکی از خیرین کارهای خیر زیادی در سطح کشور انجام داده است که از آن جمله می‌توان به احداث سوئیت‌هایی در زندان‌های کشور اشاره کرد که این سوئیت‌ها برای همراهیان زندانیان بنا شده همچنین در محمودآباد نیز مدرسه بزرگی احداث کرده است. علاوه بر اینکه در کهریزک دو بخش مهم برای معتادان متجاهر احداث کرده است.

آزادی ۱۰۷ معلول زندانی با جرائم مالی توسط جامعه خیرین حامی معلولان کشور

کارگری با اشاره به اقدامات انجام شده از سوی خیرین در حوزه سلامت افزود: خیرین در تمام بیمارستان‌های دولتی که توسط دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه بهشتی، ایران و تهران اداره می‌شوند و در تمام بیمارستان‌های دولتی حضور پررنگی را دارند و از جمله اقدامات شاخص خیرین می‌توان به احداث اتاق‌های عمل در بیمارستان‌های دولتی اشاره کرد.

قائم مقام جامعه خیرین حامی معلولان کشور به همکاری دولت با خیرین در بخش درمان اشاره کرد و گفت: دولت در ارتباط با تامین تجهیزات ارز ۴۲۰۰ تومانی را در قالب هیات امنای ارزی در اختیار قرار می‌دهد و به هر جهت با توجه به مشکلاتی که دولت دارد خیرین را همراهی می‌کند.

کارگری با اشاره به اینکه اکثر بیمارستان‌های دولتی فرسوده هستند، تصریح کرد: به نسبت جمعیت کشور بیمارستان پیش‌بینی نکرده‌ایم و باید در هر استان و شهرستان بیمارستان‌های ژنرال وجود داشته باشد که بیماران از سایر شهرستان‌ها و استان‌ها به تهران مراجعه نکنند و همراهان بیماران در کنار بیمارستان‌ها مجبور بشوند در اطراف بیمارستان‌ها چادر برپا کنند و این مسئله زیبنده نیست.

وی در خصوص احداث شیرخوارگاه جدید توسط خیرین گفت: با توجه به اینکه میزان تولدها کاهش پیدا کرده، باید شیرخوارگاه‌ه جمع آوری شوند به عنوان مثال زمانی شیرخوارگاه آمنه ۵۰۰ نوزاد داشت الان به ۵۰ تا ۶۰ نوزاد رسیده است و در هر استانی خیرین شیرخوارگاه ساخته‌اند اما شیرخواری نداریم. همچنین قانون واگذاری نوزادان در قالب فرزندخواندگی به خانواده‌ها بسیار راحت‌تر شده است.

قائم مقام جامعه خیرین حامی معلولان کشور تصریح کرد: حدود یک هزار کودک و نوزاد با شرایط خاص هستند که بسیاری از خانواده‌ها تمایل به فرزندخواندگی این نوزدان دارند که به خانواده‌ها واگذار می‌شوند.

همچنین مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی اظهار کرد: انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی کار خود را از دوم خردادماه ۱۴۰۱ آغاز کرده است. در طی این مدت ۲۶ نشست هیئت مدیره برگزار شده که حاصل آن بالغ بر ۱۱۰ مصوبه است که عمده آن‌ها اجرایی شده یا در دست اقدام است. یکی از مصوبه‌های مفید و موثر این نشست‌ها این است که سعی شود خریدهای تجهیزات از مسیر هیات امنای ارزی آن ‌هم با ارز ۴۲۰۰ تومانی انجام شود.

حسن حمزه زاده گفت: در این مسیر بیش از ۴۵ مورد از نیازهای حیاتی بیمارستان به همت اعضای هیئت امنا و هیات مدیره انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان شریعتی و خیرین تامین شده است که شامل خرید دستگاه‌های پیشرفته و یا احداث و بازسازی بناهای مورد نیاز در بیمارستان شریعتی است.

وی افزود:خرید تجهیزات پزشکی عمدتا از مسر هیئت امنای ارزی انجام شده است که ارزش ریالی آن‌ها در بازار آزاد بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان است. در بخش بازسازی و تاسیس ابنیه نیز تاکنون بالغ بر ۴۳ میلیارد تومن هزینه شده یا در حال انجام است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال می‌توان به خرید دو دستگاه سونوگرافی پیشرفته، یک دستگاه OPG برای بخش رادیولوژی، یک دستگاه کرایو استات و پروپ دستگاه اکومری، یک دستگاه اتو آنالایزر بخش بیوشیمی، بازسازی بخش اینترونشن و خرید ۵ دستگاه ویلچر و یک دستگاه اسپیلت، خرید یک دستگاه اکوکاردیوگرافی فوق پیشرفته زیمنس با پروپ‌های قلبی و اکومری بزرگسال که نیازهای تشخیصی بیماری‌های قلبی بخش کت‌لب بیمارستان شریعتی، خرید دو دستگاه CARM برای بیمارستان و غیره اشاره کرد.

به گفته حمزه زاده، بخش دیگری از اقدامات اعضای انجمن شامل مرمت و بازسازی و اورهال سه بخش ریه، جراحی اعصاب و NICU کودکان بیمارستان شریعتی است.

بیمارستان شریعتی از لیست ساختمان‌های پرخطر خارج شده است

همچنین رییس بیمارستان شریعتی تهران نیز در این مراسم اظهار داشت: با توجه به فرسوده بودن بیمارستان شریعتی و گذشت بیش از ۵۰ سال از تاسیس آن نیاز به بازسازی بیمارستان داشتیم که خیرین تاکنون برای بازسازی یکی از بخش ها ۱۳۰ میلیارد ریال و برای بخشی دیگر ۵۰ میلیارد ریال هزینه کردند.

به گفته احمد رضا جمشیدی همچنین بیمارستان شریعتی در فهرست بیمارستان های فرسوده شهر تهران قرار دارد البته با اقدامات انجام شده از لیست ساختمان‌های پرخطر خارج شده و برای بازسازی کامل این بیمارستان نیازمند بیش از ۸۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

وی تاکید کرد: بیش از ۵۰ سال از تاسیس بیمارستان شریعتی می گذرد. در این بیمارستان نخستین بخش پزشکی هسته ای و اولین مرکز تحقیقات پزشکی تاسیس شده که در این بخش تاکنون ۱۶ رادیو دارو فرموله شده و کارآزمایی بالینی آن در این بیمارستان انجام شده است.

جمشیدی ادامه داد: بیمارستان شریعتی در حال حاضر ۶۲۰ تخته خواب برای پذیرش بیماران دارد و ضریب اشغال تخت ها در این بیمارستان ۹۰ درصد است.

رییس بیمارستان شریعتی تاکید کرد: در این بیمارستان تمام بخش های تخصصی از جمله جراحی، زنان و زایمان، نازایی، پیوند استخوان و غیره دایر است و برای نخستین بار در کشور، در بیمارستان شریعتی مرکز پیوند مغز و استخوان تشکیل شده است.

وی افزود: از مرداد سال ۱۴۰۱ مجمع خیرین بیمارستان شریعتی تشکیل شد و از آن زمان تاکنون خیرین برای حل مشکلات این بیمارستان به یاری ما آمده اند.

جمشیدی تصریح کرد: تاکنون به همت خیرین ۴۵ دستگاه تخصصی خریداری شده که قیمت این دستگاه ها در بازار آزاد حدود ۴۰ میلیارد تومان است. با مذاکرات صورت گرفته، ارز ۴۵۰۰ تومانی به این دستگاه های اختصاص یافت و خیرین برای خرید این دستگاه ها رقمی بیش از ۵۰ میلیارد ریال پرداخت کردند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha