تسهیلات تعویض ۶۵۰ دستگاه تاکسی و احداث ۱۷ نیروگاه خورشیدی پرداخت می‌شود

تهران - ایرنا- مدیر عامل صندوق ملی محیط‌زیست با اشاره به اقدامات این مجموعه در خصوص قانون هوای پاک، گفت: تسهیلات لازم برای تعویض ۶۵۰ دستگاه تاکسی و احداث ۱۷ نیروگاه خورشیدی از محل این صندوق پرداخت می‌شود.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، سجاد انجم شعاع افزود: برای اولین بار در کشور در حوزه قانون هوای پاک در دولت سیزدهم اعتبارات ماده ۳۳ قانون هوای پاک به صندوق ملی محیط زیست واریز شد و امسال صندوق اعتبار ۳۰۰ میلیارد ریالی را برای ارائه تسهیلات از این محل برای تعویض تاکسی های فرسوده و توسعه نیروگاه های انرژی تجدیدپذیر پرداخت کرده است.

مدیر عامل صندوق ملی محیط زیست تاکید کرد: پرداخت تسهیلات به حدود ۶۵۰ تاکسی در سال گذشته تصویب شد و صندوق در فاز اول آن برای ۴۹ تاکسی با همکاری شهرداری تبریز تسهیلات پرداخت کرد و در نظر داریم که تسهیلات مورد نیاز هزار دستگاه تاکسی در شهر اصفهان نیز در فاز بعدی تامین شود.

وی با تاکید بر اینکه شهرهای قم و اراک در نوبت بعدی پرداخت تسهیلات تاکسی های فرسوده قرار دارند، ادامه داد: همچنین تسهیلات مورد نیاز برای راه اندازی ۱۷ نیروگاه تجدیدپذیر در اصفهان نیز مصوب شده است و شهرهای شیراز و تهران نیز در رتبه های بعدی قرار دارند.

انجم شعاع گفت: منابعی نزدیک به هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال از محل این قانون باید به صندوق واریز می شد اما متاسفانه این رقم به وزارت کشور پرداخت شده است و امیدواریم در سال آینده به رغم اینکه بودجه صندوق در این خصوص افزایش یابد بلکه این رقم نیز به صندوق برگردد تا بتوانیم اقدامات موثرتری در خصوص هوای پاک انجام دهیم.

تسهیلات تعویض ۶۵۰ دستگاه تاکسی و احداث ۱۷ نیروگاه خورشیدی پرداخت می‌شود


به گزارش ایرنا، صندوق ملی محیط زیست تنها نهاد مالی اختصاصی حوزه محیط زیست کشور است، این صندوق براساس تجربیات کشورهای موفق در امر ارتقا کیفیت محیط زیست براساس برنامه های چهارم و پنجم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بعد از انقلاب اسلامی تاسیس شده است که این موضوع به اعتقاد بسیاری از کارشناسان و متخصصان حوزه محیط زیست یکی از نقاط عطف و دستاوردهای مهم محیط زیست کشور بعد از انقلاب بوده است.

این صندوق به عنوان یک دستگاه اجرایی تحت سیاست گذاری ۷ عضو وزیران با ماهیت توسعه عمومی غیر دولتی از اواخر دهه ۹۰ فعالیت جدی خود را شروع کرده است و با سه ابزار اعطای تسهیلات، سرمایه گذاری (مستقیم یا مشارکتی) و حمایت مالی از پروژه ها و با هدف کاهش آلاینده ها و جلوگیری از تخریب محیط زیست و بیمه حیات وحش فعالیت می کند.

حوزه فعالیت این صندوق رفع و پیشگیری از آلودگی آب، خاک، هوا و پسماند بوده و از توسعه انرژی های تجدیدپذیر و طرح های گردشگری طبیعی و فناوری های نوین و دانش بنیان دوست دار محیط زیست در کشور حمایت می کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha