به گزارش ایرنا از وبدا، دکتر عبدالعظیم بهفر، با بیان این مطلب، اظهار کرد: باتوجه به قانون احکام دائمی کشور و تکالیف قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، امور اجرایی اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی به صورت سامانه ای و الکترونیک راه اندازی شده و در حال انجام است.
وی افزود: در راستای ارتقای برنامه های سلامت و ایمنی شیر و فرآورده های لبنی و گوشتی اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی دو برنامه عملیاتی شامل پیاده سازی الزامات سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای تولیدی محصولات لبنی، گوشتی و دریایی و پایش شاخصهای سلامت و ایمنی محصولات مذکور را در سطح عرضه اجرا می کند تا از انطباق ویژگی های این محصولات با معیارها و ضوابط بهداشتی سازمان غذا و دارو اطمینان حاصل کند.
سرپرست اداره کل طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تصریح کرد: همچنین در اجرای طرح ملی شیر مدارس، واحدهای برتر تولیدکننده محصولات لبنی را به کمیته ملی شیر مدارس معرفی و به طور ویژه تحت کنترل نظارت دارد.
نظر شما