«احمد اسدی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، بیان کرد: هماکنون ۵۲۳ هکتار از مساحت این استان زیرکشت زعفران است و این رقم در سال ۱۳۹۰ به ۳۰ هکتار رسیده بود.
وی عنوان کرد: میزان تولید زعفران در استان مرکزی ۲ تُن و ۶۹ کیلوگرم است که به طور متوسط از هر هکتار زعفران حدود چهار کیلوگرم زعفران برداشت میشود.
بیشتر بخوانید:
مکانیزاسیون کلید توسعه کشت گیاهان دارویی در استان مرکزی
کشت زعفران در استان مرکزی ۲۵ درصد افزایش یافت
تولید زعفران در استان مرکزی ۳۰ درصد افزایش یافت
معاون باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار کرد: کمآببر بودن این گیاه مزیت مهمی است که با شرایط آب و هوایی استان مرکزی سازگاری دارد و در شهرستانهایی مانند کمیجان یا خمین که در سال گذشته به دلیل کمآبی ۱۵۰ حلقه چاه آب در این شهرستان خشک شد فرصت مناسبی است.
اسدی خاطرنشان کرد: هماکنون شهرستان خمین در تولید زعفران استان مرکزی رتبه اول را دارد و با این کشت به نحوی با تنشهای آبی مقابله شده است و جایگزین مناسبی برای گیاهان آببر محسوب میشود.
نظر شما