تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۸۱ - ۰۰:۰۱
بیش از 10 هزار تن گوشت قرمز و سفید در مراغه تولید شد # مراغه، خبرگزاری جمهوری اسلامی 17/10/81 داخلی.اقتصادی.دام .طیور.گوشت. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مراغه گفت: در 9 ماهه امسال 10 هزار و 392 تن گوشت قرمز و سفید در این شهرستان تولید شد. "سیدرضا غیبی" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: این میزان فرآورده دامی شامل پنج هزار و 282 تن گوشت قرمز و پنج هزار و 110 تن گوشت سفید است. وی گفت:میزان مصرف سرانه گوشت قرمز و گوشت سفید در مراغه به ترتیب 2/11 و 12 کیلوگرم است و امسال در این شهرستان یک هزار و 962 تن گوشت قرمز و یک هزار و 460 تن گوشت سفید مازاد بر مصرف تولید شده است. وی افزود: امسال 10 هزار و 940 تن تخم مرغ در این شهرستان تولید شده که از این میزان 6/10 کیلوگرم مصرف سرانه شهرستان بوده و هفت هزار و 830 تن مازاد آن در سایر نقاط استان عرضه شده است. وی گفت: در این مدت 48 هزار و 202 تن شیر تولید شده و 8/82 گیلوگرم آن مصرف سرانه شهرستان بوده و 23 هزار و 165 تن مازاد آن در بازارهای استان عرضه شده است. "غیبی" افزود: در 9 ماهه امسال بیش از 941 تن عسل از کندوهای بومی و مدرن شهرستان تولید شده که علاوه بر مصرف داخلی 830 تن مازاد بر مصرف آن در سایر نقاط استان آذربایجان شرقی عرضه شده است. در شهرستان مراغه 26 گاوداری شیری و گوشتی،126 مرغداری گوشتی و تخمگذار و بیش از 110 هزار کندوی عسل بومی و مدرن وجود دارد. شهرستان مراغه در جنوب غربی استان آذربایجان شرقی قراردارد این شهرستان یکی از مراکز مهم تولید فرآوردهای دامی در شمال غرب کشور محسوب می شود. ( ک ب 501/52/ 05 م ا)